wyrath Decapat Katılım 6 Nisan 2022 Mesajlar 228 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2023 #1 Arkadaşlar bir uygulama kullanıyorum fakat sürekli kapanıyor çöküyor her çöktüğünde tekrar açılmasını nasıl ayarlayabilirim?
Arkadaşlar bir uygulama kullanıyorum fakat sürekli kapanıyor çöküyor her çöktüğünde tekrar açılmasını nasıl ayarlayabilirim?
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2023 #2 Hangi uygulama ki bu devamlı çöküyor? Çökmesine engellesek?
wyrath Decapat Katılım 6 Nisan 2022 Mesajlar 228 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2023 #3 arandur dedi: Hangi uygulama ki bu devamlı çöküyor? Çökmesine engellesek? Genişletmek için tıkla... roblox fps unlocker adında bir uygulama çökmesini engelleyemeyiz çünkü normalde çökmüyor zaten oyun hiç kapanamdan açık kalırsa uygulama çökmüyor ama oyun sürekli kapa aç olunca çöküyor
arandur dedi: Hangi uygulama ki bu devamlı çöküyor? Çökmesine engellesek? Genişletmek için tıkla... roblox fps unlocker adında bir uygulama çökmesini engelleyemeyiz çünkü normalde çökmüyor zaten oyun hiç kapanamdan açık kalırsa uygulama çökmüyor ama oyun sürekli kapa aç olunca çöküyor
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2023 #4 Dediğinizden çok birşey anlamadım. Yazınıza dikkat ederseniz sevinirim.
wyrath Decapat Katılım 6 Nisan 2022 Mesajlar 228 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2023 #5 arandur dedi: Dediğinizden çok bir şey anlamadım. Yazınıza dikkat ederseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Ya anlaşılacak bir şey değil zaten sadece bana bir oto sistemi lazım çöken uygulamayı yeniden otomatik olarak açılması için.
arandur dedi: Dediğinizden çok bir şey anlamadım. Yazınıza dikkat ederseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Ya anlaşılacak bir şey değil zaten sadece bana bir oto sistemi lazım çöken uygulamayı yeniden otomatik olarak açılması için.
Furkan Borak Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 4.915 Makaleler 1 Çözümler 28 Yer Kocaeli, Karamürsel 26 Ocak 2023 #6 Öyle bir ayar yapamazsınız. Çökme sebebini bulup düzeltin bence.
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2023 #7 Sizi banlarlar eğer böyle kötü ve anlaşılmayan cümleler kullanırsanız.
wyrath Decapat Katılım 6 Nisan 2022 Mesajlar 228 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2023 #8 arandur dedi: Sizi banlarlar eğer böyle kötü ve anlaşılmayan cümleler kullanırsanız. Genişletmek için tıkla... Sorunu çok çözdün kral eyvallah.
arandur dedi: Sizi banlarlar eğer böyle kötü ve anlaşılmayan cümleler kullanırsanız. Genişletmek için tıkla... Sorunu çok çözdün kral eyvallah.
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2023 #9 wyrath dedi: Sorunu çok çözdün kral eyvallah. Genişletmek için tıkla... Birazdan ban yediğiniz de sorunu zaten buradan çözemeyeceksiniz. Beni anında banlıyorlar. Uyarmak istedim.
wyrath dedi: Sorunu çok çözdün kral eyvallah. Genişletmek için tıkla... Birazdan ban yediğiniz de sorunu zaten buradan çözemeyeceksiniz. Beni anında banlıyorlar. Uyarmak istedim.
Furkan Borak Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 4.915 Makaleler 1 Çözümler 28 Yer Kocaeli, Karamürsel 26 Ocak 2023 #10 wyrath dedi: Sorunu çok çözdün kral eyvallah. Genişletmek için tıkla... Bayım açtığınız sorun öyle bir şey yapabilir miyim? Bende yapamayacağınızı söyledim. Arkadaşın yanlış bir şeyi yok.
wyrath dedi: Sorunu çok çözdün kral eyvallah. Genişletmek için tıkla... Bayım açtığınız sorun öyle bir şey yapabilir miyim? Bende yapamayacağınızı söyledim. Arkadaşın yanlış bir şeyi yok.