Sürekli mutsuz, umutsuz ve depresif olmak

tabiki başka sorunuz olursa yazabilirsiniz.

Hiç bazı şeyleri fazla düşündüğünü düşünüyor musun?

Hiç bazı şeyleri fazla düşündüğünü düşünüyor musun?
Kesinlikle. Yıllar önce olmuş bir olay pişmanlığım vs veya düzeltemeyeceğim bir şeyi çok fazla düşünüyorum. Geçmişte kaldı diye unutmaya çalışıyorum ama olmuyor.

Dövüş kulübüne hoşgeldin . Bende 19 yaşındayım bire bir senin yaşadıklarını yaşıyorum yaşadım.Bizim en büyük problemimiz insanlara zamanında çok güvenmek. Kimseye fazla merhametli olmamayı öğrendim. Önünde bir sınav ona odaklan gerisini zamanla çözersin diye umuyorum.

Umarım ergenliktendir şu benzer yaşadıklarımız. Liseye geçtiğinden beri eskisi gibi mutlu değilim. Bazı insanlarla doğru zamanda tanışmak gerek bence, yani çocukluktan tanışsan 10 numara arkadaş olucaksın belki ama yaş ilerledikçe sanırım insan kendini korumak için samimiyet kuramıyor ve aradığı arkadaşı bulamıyor. İnsanlar yüzeyselden keyif aldıkları sürece derine inmeye ihtiyaç duymaz sanırım, belki onlar duygularını tüketmemiştir henüz. Mutluluk adına tavsiye verebilirsem eğer şunu demek isterim, mutlu olmaya çalışmayın bence, çünkü olmadıkça daha da mutsuz olup depresyona sürükleniyoruz sanırım.

Tanımak istemiyorum deme tanı eğlen. Tanımamazlık yaparsan orda çok büyük yalnız kalırsın zevk aldığın yaşam bu evet fakat okulda yalnız olmak normal hayatta yalnız olmaktan daha kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…