Sürekli ölü piksel çıkması

caga17

Megapat
Merhaba arkadaşlar geçen gün İtopya'da indirimden ASUS VG27AQML1a monitörünü indirimli aldım. Monitörde bir adet ölü piksel çıktı. Beyazda yeşil ve kırmızıda siyah veriyor. Şimdi esas mesele benim ölü piksel ile lanetlendiğim. Bundan 10 yıl önce tekrar bir monitör almak istemiştim ve 2 adet AOC ve 6 adet ASUS marka monitörü Vatan Bilgisayar'da teste sokmuştum ve hepsinde ölü piksek çıkınca para iadesi verdiler. En sonra 2015 yılında LG marka bir tane aldım ve onu hiç ölü piksel testine sokmadan kullandım bugüne kadar. ASUS'ta ölü piksel çıkınca buna da yaptım 3 tane çıktı 😁. Şimdi tekrar iade edip alsam tekrar çıkacak biliyorum kendimi ve tekrar küsüp uzun süre 60 Hz ve 8 ms monitör kullanmaya devam edeceğim. Tek artısı bunda ışık sızması ve ghosting sıfır çok güzel denk geldiler.

Sizce ne yapmalıyım? Şu an dokunsalar ağlayacağım.

Şans işte. Bende bir huawei bir gamepower monitör var ne ölü piksel ne ışık sızması hiçbir sorun çıkmadı. Ben takardım çıksaydı iade ederdim.

Hocam bende bir adet 43 inç monitör aldım(üretim hataları yaygın bir monitör modeli) bende ölü pixel yok ama 3 pixeli kısmen karartan iğrenç bir lekesi mevcut. Bende şimdilik kullanıyorum garantisi var sonrasında değişim talep eder miyim bilmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı