Sürekli olan halsizlik ve uyku

Herkese teşekkürler, ailemle konuşacağım.
Pek bir fayda etmeyecek konuşmam, bilgisayar başında durma deyip geçiştirecekler.
Günde 10-15 kere tekrarlayıp bezdirip gitmeye çalışacağım, hepinize tekrardan teşekkürler.

Bana Sana rahatsızlık veren her şeyi yazabilirmisin? detaylı bir şekilde.
Kardeşim psikiyatri servisine gitmek için ailen olması gerekmiyor yanında, kendin de gidebilirsin zaten sana vereceği 50 miligramlık ufak bir antidepresan 2 hafta sonra her şeyin normale dönecek zaten.

Bana Sana rahatsızlık veren her şeyi yazabilir misin? Detaylı bir şekilde.

Gece uyurken sürekli olarak kafamın içinde bilgisayarının sıvı soğutması patladı mahvoldu bilgisayar, bak kasa yere düştü, kediler televizyonu devirecek kalk çabuk bak.
Gibi şeyler geliyor.
Gece uyuduğumda garip garip rüyalar görüyorum son 2 aydır, sürekli çok heyecan verici rüyalar oluyor.
Uyandığımda aklım yine gece gelen çınlamalarla yankılanıyor.
Yataktan kalktığımda aşırı bir sırt ve boyun ağırısı beni karşılıyor, kendime gelmem uzun sürüyor.

Sürekli bir uyku hali oluyor mu peki yani yataktan kalktığın zaman hiç uyumamış gibi hissetmek gün boyu uyumak ve benzeri şeyler? Diyelim ki sabah saat 9'da 10 saatlik bir Uykudan uyandın kendini hiç uyumamış gibi hissettin Öğlen 11'de tekrar uykuya daldın yani böyle şeyler oluyor mu?

Evet oluyor, her gün illaki gün içinde tekrardan 1-2 saat uyuyorum.

Sürekli olarak gördüğün rüyaların içeriğini detaylı bir şekilde yazabilir misin?

Sürekli olarak gördüğün rüyaların içeriğini detaylı bir şekilde yazabilir misin?

Daha dün rüyamda babam ile birlikte kardeşime sistem topluyorduk, rüya aşırı detaylıydı ve halen hatırlıyorum.
Rüyamda babam bana RTX 2080 Ti almıştı, kardeşime GTX 1650 olan bir sistem.
Sonra rüyanın ortasındayken bir rüyanın içinde olduğumu anlayıp kendimi çimdikledim, uyanıyım artık deyip kendimi rüyamdan uyandırdım.

Genelde bu tarz rüyalar görüyorum.

Kardeşim sende bir depresyon hali var Bu geçici bir şey yani direkt bir psikiyatri servisine gitmen gerekiyor sakın geciktirme şimdi randevunu alıp bu hafta içerisinde git. Aksi takdirde daha kötü olabilir sakın geciktirme Doktor sana ufak bir antidepresan yazacak antidepresanı kullanmaya başladıktan 2 hafta sonra eski yaşamına kavuşacaksın, huzurlu olmaya devam edeceksin.

Teşekkürler, ailemle konuşacağım ne kadar yarar eder bilmiyorum ancak deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…