Sürekli pandemi dönemini özlemek

ED Crasher

Hectopat
Yer
Batman
Size de oluyor mu bilmiyorum ama sürekli olarak pandemi dönemini özlüyorum.
Sabah kalkıp canlı derse girmek, herkesin bir arada olması, ekonominin iyi olması ve evde yapılacak aktivitelerin olması.
O dönemde çıkan bir şarkıyı dinlemek veya o dönemde popüler olmuş sonrasında bırakmış bir içerik üreticisini izlemek (Berk Coşkun, Özcan Show gibi) bende sürekli özlem yaratıyor.

Son düzenleme:
Ekonominin iyi olması? Farklı bir dünyada mı yaşıyoruz?

Pandemiyi değil, geçmişi özlüyorsunuz bence. :)

Ekonomi yine çok kötüydü, hatta ülke içi ekonomi dengesi daha bile kötüydü. Evde verdiğim tüm kiloları alıp obez olmuştum neredeyse. İnsanlar insan gibi iletişim kurmayı unuttu, gereksiz influencerların parlamasını ve zengin olmasını sağladı. Pandemi dönemi brainrot ve saçmasapan iletişim kurmayı bilmeyen şımarık teknoloji ergenlerinin türemesine sebep oldu. İnsanlarda odak diye bir şey kalmadı, az olan fiziksel aktiviteler daha da azaldı. Bence her şeyiyle rezalet bir dönemdi, keşke hiç olmasaydı.

Bugüne kıyasla her yıla bakarsan aynısı. Hayır, 2022'de ekonomi iyi değildi. 2022'den baktığında 2020'ye göre kötüydü. Kötüydü, daha kötü oldu. Daha da kötü olacak.

Ekonomi yine çok kötüydü, hatta ülke içi ekonomi dengesi daha bile kötüydü. Evde verdiğim tüm kiloları alıp obez olmuştum neredeyse. İnsanlar insan gibi iletişim kurmayı unuttu, gereksiz influencerların parlamasını ve zengin olmasını sağladı. Pandemi dönemi brainrot ve saçmasapan iletişim kurmayı bilmeyen şımarık teknoloji ergenlerinin türemesine sebep oldu. İnsanlarda odak diye bir şey kalmadı, az olan fiziksel aktiviteler daha da azaldı. Bence her şeyiyle rezalet bir dönemdi, keşke hiç olmasaydı.
Aynen katılıyorum hocam.

Pandemiyi değil, geçmişi özlüyorsunuz bence. :)
Geçmiş dediğimiz an yaşanırken aslında çok eziyet gibi gelse de, gelecek zamana geldiğimizde o zamanları özlüyoruz.

Mesela 2 sene öncesine kadar Meslek Lisesinde günde 9 saat peş peşe bölüm dersi aldığımızda hayattan bıkıyorduk. Şimdi o zamanlar çok güzel geliyor.

Pandemi dönemi ne açıdan bakarsan bak kötü bir dönemdi maalesef.

Geçmiş dediğimiz an yaşanırken aslında çok eziyet gibi gelse de, gelecek zamana geldiğimizde o zamanları özlüyoruz.

Mesela 2 sene öncesine kadar Meslek Lisesinde günde 9 saat peş peşe bölüm dersi aldığımızda hayattan bıkıyorduk. Şimdi o zamanlar çok güzel geliyor.
Aynen öyle. Ben de tam olarak bunu diyorum. Şu anki zamanı bile özleyeceğiz. 2030 yılı gelecek, 2025 yılını özledim diyebileceğiz.

Ben üniversite ortamından, yurt döneminden nefret ediyordum. Seneler öncesine baktığımda şu an özlüyorum. Üniversite döneminin ortası pandemiye denk geldi. :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı