Sürekli tekrarlayan hastalık

bbo7

Decapat
Son 1 ayda 3 kere hasta oldum. Üşüme, halsizlik, kusma, boğaz yanması gibi sorunlar var. İlk hasta olduğumda antibiyotik vb... İlaçlar verdiler. İlaçlar bittikten 10 gün sonra tekrar hasta oldum. Onda da yine ilaçlar kullandık iyileştikten 13 gün sonra yine hasta oldum. Daha önce başına boyle bir şey gelmiş olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Son 1 ayda 3 kere hasta oldum. Üşüme, halsizlik, kusma, boğaz yanması gibi sorunlar var. İlk hasta olduğumda antibiyotik vb... İlaçlar verdiler. İlaçlar bittikten 10 gün sonra tekrar hasta oldum. Onda da yine ilaçlar kullandık iyileştikten 13 gün sonra yine hasta oldum. Daha önce başına boyle bir şey gelmiş olan var mı?

Aynısı bende de var şu an perşembeden beri ruh gibiyim. Mevsim geçişlerinde oluyor böyle. İlaçlarını aksatma geçirmese bile hafifletiyor belli bir süreliğine.

Büyük ihtimalle vitaminsiz veya kansızsın, en iyisi sağlık ocağına gidip kan tahlili yaptırmak.

1 ay önce çok kötü hastalanarak hastaneye gittim, serum verdiler. Doktor dedi ki serum geçirmez 2 saate geri gelir, sonra antibiyotik falan verdiler gönderiler. Dediği gibi oldu yine hastalandım, gecesinde yine hastaneye gittik. Bacağımdan büyük bir iğne vurdular. Ondan sonra yavaş yavaş yavaş iyi oldum, ilaçları falan kullandım bitene kadar (1000 mg antibiyotik). Sonra 10 gün sonra yine hasta oldum. Antibiyotik falan verdiler bitene kadar kullandık, yine 12 gün sonra yine hasta oldum ve hastaneye gittik. Tahlil yaptılar CRP testi yüksek çıktı, iltihabın var dediler, antibiyotik verdiler D ve B12 vitamini verdiler, (onlar da çok düşük çıkmadi) son hastalıktan sonra iyice güçsüzlestim. Bugün bayılacak gibi oldum. Ayağa kalktıktan 5-10 sn sonra ben kandaki iltihabin hala geçmediğini düşünüyorum, antibiyotik de 2 tane kaldı. Gözünüzü seveyim yardımcı olun. Başına böyle bir şey gelmiş olan var mı, 1 aydır niye geçmiyor bu iltihap?

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı