Sürekli uzun far kullanan kişiler hakkında ne düşünüyorsunuz?

Corolla'nın Hybrid'i düşüncelerim arasında var, genel olarak Corolla hakkındaki görüşleriniz nedir?

Bende 1.6 Advance paket Corolla var. Genel olarak memnun olduğumu söyleyebilirim. 1.6 TDI Jetta ile Corolla arasında kalmıştım ama Corolla aldım. Yakıt tüketimi şehir içi 8 litre civarı oluyor. Şehir dışı 6 civarı. LPG taktırmadım ve taktırmayı düşünmüyorum.
 
Gözlerim ışığa karşı ekstra hassas ve Astigmatism ile birleşince önümü görmek bile tam anlamıyla eziyet, iki saniye için ne uğraşacağım zihniyeti gerçekten çok ayrı. Dolmuşların numaralarını yanımda durmadan okuyamayacak derecedeyim. Dağ gibi tehlikeli yollarda gece gitmek demek benim için ölüm demek bile olabilir, en azından bazı arabalarda karşıdan gelen araçları fark edip ışıkları kısma gibi özellikleri var.
0c9b4ebe-bae1-48ff-a1d5-8c380d2f3b87.jpg
 
Bende birkaç defa denk geldim ve uzunları yakıp kapattım anlasın diye ama küfür eder gibi korna çalan oldu sadece. Bazıları ise hiç tepki vermedi. Durağan trafik olmadığı icin el işaretimi görüp anlayacaklarını sanmıyorum. Sellektör yaparken nasıl unuttunuz? Uzunları açmak ile sellektör farklı şeyler.
Önüme atlayan bir aracın farketmesi için acele hareketlerle selektör yaptığımdan ötürü bir şekilde itik konumda bırakmışım. Bahsettiğim şey başına gelen illa ki çok kullanıcı olmuştur.
 

Geri
Yukarı