enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 29 Temmuz 2020 #1 Sürücü Doğrulama Yöneticisi'ni devre dışı bırakırken "No settings were change" hatası alıyorum. CMD ekranından devre dışı bırakmayı da denedim ama etki etmedi ve tekrar bu hatayı verdi. @Murat5038
Sürücü Doğrulama Yöneticisi'ni devre dışı bırakırken "No settings were change" hatası alıyorum. CMD ekranından devre dışı bırakmayı da denedim ama etki etmedi ve tekrar bu hatayı verdi. @Murat5038
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.474 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 29 Temmuz 2020 #2 Ekran görüntülerini ekleseydin iyiydi. Bir ayar değiştirmediğini söylemiş hata değil uyarı büyük ihtimal. Rehberi doğru uygulamamış olabilirsin. Artı 0 Eksi
Ekran görüntülerini ekleseydin iyiydi. Bir ayar değiştirmediğini söylemiş hata değil uyarı büyük ihtimal. Rehberi doğru uygulamamış olabilirsin.