Sürücü güncelleştirirken sistem kapandi

Yüce Beratus

Decapat
Katılım
27 Mayıs 2020
Mesajlar
74
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bir önceki konumda belirttiğim çalışmayan kablosuz faremin kutusunu inceledim desteklenen işletim sistemleri Win xp/vista/7/10 olarak yazıyordu benimkisi ise 8.1 Pro ama kutuda 8 veya 8.1 yazmıyordu. Ben de fareyi babamın Win 10 olan PC'sine taktım onda da çalışmadı.
Sonra aygıt yöneticisine girdim orada kendi taktığım fareyi tıkladım ekranın üst tarafında bu aygıtın sürücüsünü güncelleştir yazıyordu.
Merak ettim tıkladım yeni sürücüyü bulmak için 2 seçenek vardı birisi bilgisayarımda aramak diğeri başka yerlerde aramaktı.
Başka yerde ara seçeneğine tıkladığım anda PC çıt eti kapandı. Çıkan çıt sesi aklıma webtekno kanalında ki Killer USB'nin bilgisayarı yakarken çıkardığı sesi getirdi.
Sonra korka korka güç düğmesine bastım yanması gereken yeşil ışık 2 saniye yandı sonra söndü.
PC şarja takılı olduğu halde şarj ışığı yanmıyordu.
Şarjı çıkarıp öyle açmayı denedim yine aynı sonucu verdi sonra şarja takıp bataryayı çıkarttım yine açılmadı suçu her türlü kardeşime atarım ama yine de babamın bilgisayarını bozup bırakmak bana doğru gelmiyor yardımcı olun lütfen.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Suçu niye kardeşine atıyorsun birader? Dayak yiyeceksen ye yine de yalan söyleme. Olan biteni güzelce anlat babana. Olayı burdan anlatmanla sıkıntının ne olduğunu anlayamayız ki burdan bir çözüm sunulabileceğini zannetmiyorum. Belki anakart arızasıdır, belki yazılımsal bir sorundur. Bilgisayarı sürekli açmayı dene portların yanında küçük bir boot düğmesi olabilir reset tuşu gibi o varsa ona basıp açmayı dene. En son çare servise götür cihazı.
 
Son düzenleme:
Anakart arızası gibi duruyor ancak mousedan olacağını sanmam, bilgisayarının bozulacağı zamana denk gelmiştir büyük ihtimal, başka bir ihtimal de olabilir ancak anlattığına göre anakartın büyük zarar görmüş gibi duruyor, tamiri uzun sürer baban her türlü fark edecektir ama bu senin suçun değil her dizüstünün başına gelebilir, bu arada kullandığınız şarj aleti bilgisayarın orijinal şarj aleti mi?
 
Anakart arızası gibi.

Ama suçu kardeşine atmana gerek yok. Kendi yaptığın hatayı başkasına atarsan, sorumluluk almazsan büyüdüğünde bir şeyler kaçarsın, başkalarına atarsın suçu.
 

Geri
Yukarı