Sürücü güncelleştirmesi sonrasında FPS düşüşü

833508

Centipat
Ekran kartı
Rtx 4070 super
NVIDIA'nın en yeni çıkan Game Ready sürücüsünü temiz kurulum yaparak kurdum. Witcher 3 oynarken aynı ayarlarda hem Gerald'ın sakalı pikselleşiyor hem de daha düşük FPS alıyordum. Ayarlar aynı bu arada. Şu an görüntüde bir sıkıntı yok fakat FPS halen düşük. Normalde 180 FPS gibi değerler alırken şu an 140 FPS filan alıyorum. Oyunun ayarları RT kapalı DLSS kalite modunda Ultra ayarlarda.

Witcher 3 zaten optimize değil ki? Bunu Enis bile kabul ediyor. Oyunda bulunan yere , zamana , canlıların konumuna göre değişmiştir.

Witcher 3 zaten optimize değil ki? Bunu enis bile kabul ediyor. Oyunda bulunan yere, zamana, canlıların konumuna göre değişmiştir.
Witcher 3 zaten optimize değil ki? Bunu enis bile kabul ediyor. Oyunda bulunan yere, zamana, canlıların konumuna göre değişmiştir.

Hocam optimizasyonun iyi olmadığı ben de biliyorum ama aynı konumda hiç aksiyona girmeden oluyor bu.

Hocam optimizasyonun iyi olmadığı ben de biliyorum ama aynı yerde aksiyoma girmeden oluyor bu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı