Sürücü harfi değişimi kurulu oyun programlarının çalışmasını etkiler mi?

MEHMET TATLI

Kilopat
Katılım
14 Mart 2015
Mesajlar
1.102
Makaleler
4
Çözümler
7
Yer
Antalya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Research&Development Engineer
Sorum gayet basit aslında. Sürücü harfini değiştirirsek oyun, program, default indirme konumları uygulama ayarları vs. sıkıntı çıkar mı? Birinci önceliğim sistemin kararlılığı. Sorun çıkar mı?
 
böyle mi

Ekran Alıntısı.PNG
 
Evet, çünkü oyunları olması gereken yerde bulamayacaktır. Misal dosyaları D/Steam klasöründe olan bir oyun, D diskini F diski yaptığınızda orada bulunamayacaktır. (Pek düzgün ifade edememiş olabilirim.)
Oyunu/programı açtığınız yerden dosyaların yerini göstermeniz gerekir. Var olan oyun klasörü konumu seçmek gibi.
 
Deneyimlediniz mi yoksa varsayımsal mı yorum yaptınız?
Kime dediğinizi bilmiyorum ama üstüme alınarak cevaplayayım, benzer bir şekilde deneyimlemiştim ki deneyimlemesem bile bilinen bir şey bu. Bilgisayar sizin yapmadığınız şeyi yapmaz. Epic Games'den zamanında GTA 5 indirmiştim, sonra C diskinden D diskine aktardıktan sonra C diskinden sildim, oyuna başlata tıkladım indirme seçeneği çıktı karşıma, sonra D diskini seçtikten sonra oyun açıldı.
 
Tamamen tahmini konuşuyorum;
Epic Games ve GTA 5 var C diskinde. Siz bir süredir GTA 5 oynuyorsunuz. Çünkü Epic Games ile GTA 5'i C diskini kurdunuz. Buraya kadar çok mantıklı bir konuşma yaptığımın farkındayım :).

Sonra siz GTA 5'i D diskine attınız. Epic Games'e girdiniz, GTA'yı bulamadığı için açmayacağını veya yeniden indirdiğini göreceksiniz. Sizde bu sefer indirilen yeri, D diskindeki GTA dizinini ekliyorsunuz.
Bu seferde dosyaları tarayacak bayağı bir zaman geçecek.

Kısacası zamanınız alır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı