S Sena34 Hectopat Katılım 11 Ekim 2017 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Kadın 12 Aralık 2018 #1 Sürücü imzalaması zorlamasını başlatma seçeneklerinden devre dışı bırakıyorum. Ardından başlarken mavi ekran alıyorum ve yeniden başlıyor. Windows'a erişiyorum fakat sürücü imza zorlama kapanmıyor. Hata: @Murat5038 @Recep Baltaş Yardım edebilecek olan yok mu? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Aralık 2018
Sürücü imzalaması zorlamasını başlatma seçeneklerinden devre dışı bırakıyorum. Ardından başlarken mavi ekran alıyorum ve yeniden başlıyor. Windows'a erişiyorum fakat sürücü imza zorlama kapanmıyor. Hata: @Murat5038 @Recep Baltaş Yardım edebilecek olan yok mu?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.474 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 12 Aralık 2018 #2 Etiketiniz işlememiş bu arada dolaşırken gördüm. BIOS'dan Secureboot kapatın. PS komutu ile admin şekilde bunları sırasıyla işleyin: bcdedit /set testsigning on bcdedit.exe /set nointegritychecks
Etiketiniz işlememiş bu arada dolaşırken gördüm. BIOS'dan Secureboot kapatın. PS komutu ile admin şekilde bunları sırasıyla işleyin: bcdedit /set testsigning on bcdedit.exe /set nointegritychecks