Sürücü kursuna yazılmak için kaç yaş gerekiyor?

Ewmir

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. 10.08.2007 tarihinde doğdum ve sürücü kursuna yazılmayı istiyorum. Sürücü kursuna yazılmak için 18 yaşına girmiş & doldurmuş veya gün almak mı gerekiyor? Ehliyet için de aynı şekilde doldurmak mı gerekiyor gün almak mı yoksa girmiş olmak yeterli mi? Kısaca ne zaman sürücü kursuna başvurup sınavlara girip b ehliyet alabilecek duruma gelirim.

Kral erken kayıt yaptırabilirsin. Fakat 10 ağustos 2025'ten önce ders almaya başlayamazsın.

Benim arkadaşım 2007 şubatlı mesela ödemesini yaptı yılbaşından önce ama şubata kadar başlayamıyor derslere.

Merhaba. 10.08.2007 tarihinde doğdum ve sürücü kursuna yazılmayı istiyorum. Sürücü kursuna yazılmak için 18 yaşına girmiş & doldurmuş veya gün almak mı gerekiyor? Ehliyet için de aynı şekilde doldurmak mı gerekiyor gün almak mı yoksa girmiş olmak yeterli mi? Kısaca ne zaman sürücü kursuna başvurup sınavlara girip b ehliyet alabilecek duruma gelirim.

8 Ağustos'da ders almaya başlayıp ehliyetini alabilirsin.

Her ayın 10u kayıt dönemi diye hatırlıyorum. Eylül ayına kayıt yaparlar büyük ihtimal. Evet 18'ini doldurman gerekiyor belgeleride hazırlaman lazım. Sağlık raporu vs. Kimliğindeki fotoğrafın eskiyse veya yoksa kimliği unutmadan yenile sınavlarda sorun oluyor.

8 Ağustos'da ders almaya başlayıp ehliyetini alabilirsin.

Yanlış bilgi vermeyin hocam yok öyle bir şey.

Her ayın 10u kayıt dönemi diye hatırlıyorum. Eylül ayına kayıt yaparlar büyük ihtimal. Evet 18'ini doldurman gerekiyor belgeleride hazırlaman lazım. Sağlık raporu vs. kimliğindeki fotoğrafın eskiyse veya yoksa kimliği unutmadan yenile sınavlarda sorun oluyor.

Yanlış bilgi vermeyin hocam yok öyle bir şey.

Hocam doldurmasına gerek yok 18 yaşını, 18 yaşına girdiği zaman ders alıp sınava girip alabilir ehliyetini. Kayıt olayını bilmiyorum ama haklı olabilirsiniz.

Ders almadan ehliyet alınmıyor mu hocam illaki bir yere kayıt olmam mı gerekiyor manuel araba sürmeyi bilen birisinin illa ders alması mı gerekiyor? Sadece sınavlara girerek alamaz mıyız?

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı