kaaner48
Megapat
- Makaleler
- 2
Daha fazla
Herkese iyi forumlar. Salı günü A1 ehliyet sürücü kursu direksiyon dersinin ilk günüydü. Eğitim parkurunda virajı alamadım ve toprak zemine düştüm. E haliyle biraz moralim bozuldu. Asıl sormak istediğim konu ise bize eğitim verdikleri motorlar aşırı dandik, kimisinin ön fren tutmuyor kimisi rölantide stop ediyor. Bu dandik motorların yanında bize ne kask ne kıyafet verildi. Düşünce de kolum sıyrıldı. İnternet'ten araştırdığımda ise bize kask vermeleri lazım. Ben şimdi bu sürücü kursu hocalarına ne diyeyim?
Bize kask kıyafet vermeme gibi bir durum var mı? Bu kalitede ön freni bile tutmayan rölantide çalışmayan motosiklet verebilirler mi? Sanki bir yerde 1 yaşından küçük araç kullanacaklar diye okumuştum yanlış mı hatırlıyorum? Bu gün saat 16:00 da direksiyon dersi var ona göre itiraz edeceğim şimdiden teşekkürler.
Bize kask kıyafet vermeme gibi bir durum var mı? Bu kalitede ön freni bile tutmayan rölantide çalışmayan motosiklet verebilirler mi? Sanki bir yerde 1 yaşından küçük araç kullanacaklar diye okumuştum yanlış mı hatırlıyorum? Bu gün saat 16:00 da direksiyon dersi var ona göre itiraz edeceğim şimdiden teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: