Sürücüleri Güncellemek İçin Ek Bir Programa Gerek Var Mı ?

Arkadaşlar bu zamana kadar hep ben sürücülerimi Windows 10'da ''Başlat (Sağ Tık)>Aygıt Yöneticisi'' yollarını izleyerek güncelliyordum. Böyle yapmaya devam mı edeyim ? Yoksa artı bir program yüklemem gerekir mi ?

Sürücünün internet sitesinden gerekli yazılımı indirerek de yapabilirsin. Örneğin Nvidia ekran kartları için Geforce Experience kullanabilirsin yeni güncelleme gelince seni uyarır istersen de kendisi yapar.

Selam @Bi Arkadaşa Bakıcaktım ,

Slim Driver açılan sayfada büyük yeşil Download butonunun altındaki linkten indirebilirsin. Kurulum yaparken dikkat et. Ek olarak utilities programını da kurmanı istiyor. Seçimini kaldırarak kurmayabilirsin. Bu program tüm donanımın en güncel driverlarını kolayca bulabiliyor.

Sürücü bulucu tavsiye etmiyoruz. Sürücülerinizi kendi sitelerinden indirmeniz daha sağlıklıdır.
Katılıyorum tabi ki. Her zaman orijinal üreticinin sitesinden indirmek en sağlıklısı. Fakat bazen bulunamayan driverları uğraşmadan yüklemek için işe yarayabiliyor. Kolaylık olması adına kullanışlı.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı