1 132923 Terapat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 9.980 Çözümler 129 30 Ekim 2021 #11 @alafranga Call of Cthullu.
A alafranga Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 904 Çözümler 3 30 Ekim 2021 #12 clazz dedi: Mafia üçlemesini oynayabilirsiniz. İndirim mevcut şuanda. Genişletmek için tıkla... Mafia 1 ve Mafia 2'yi oynamıştım. Teşekkürler. Darth Milos dedi: Hocam Half Life serisini yakın zamanda oynamadıysanız oynayın derim. Bu serinin yeri bende bambaşka(ha bide dlc lerine esgeçmemek lazım) Genişletmek için tıkla... Black Mesa'ya başlamıştım ama pek sarmadı. Vuruş hissi yoktu ve map karışıktı. Teşekkürler. lmwe dedi: RPG oyun seviyorsanız disco Elysium'a bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Aslında radarımda olan bir oyun ama o kadar İngilizce metinle uğraşmak istemiyorum. Teşekkürler. messinicocugu dedi: Metro serisi çok sürükleyici. Genişletmek için tıkla... Komple seriyi bitirdim. Gerçekten güzel seri. Teşekkürler öneri için.
clazz dedi: Mafia üçlemesini oynayabilirsiniz. İndirim mevcut şuanda. Genişletmek için tıkla... Mafia 1 ve Mafia 2'yi oynamıştım. Teşekkürler. Darth Milos dedi: Hocam Half Life serisini yakın zamanda oynamadıysanız oynayın derim. Bu serinin yeri bende bambaşka(ha bide dlc lerine esgeçmemek lazım) Genişletmek için tıkla... Black Mesa'ya başlamıştım ama pek sarmadı. Vuruş hissi yoktu ve map karışıktı. Teşekkürler. lmwe dedi: RPG oyun seviyorsanız disco Elysium'a bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Aslında radarımda olan bir oyun ama o kadar İngilizce metinle uğraşmak istemiyorum. Teşekkürler. messinicocugu dedi: Metro serisi çok sürükleyici. Genişletmek için tıkla... Komple seriyi bitirdim. Gerçekten güzel seri. Teşekkürler öneri için.
keskepatatesolsam Decapat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2021 #13 Detroit Become Human Life is Strange Stardew Valley Ben çok beğendim oynarken. Life is Strange'yi arkadaşlarımla beraber bitirdik. Oldukça da eğlendik
Detroit Become Human Life is Strange Stardew Valley Ben çok beğendim oynarken. Life is Strange'yi arkadaşlarımla beraber bitirdik. Oldukça da eğlendik
Yiğithan Ulusoy Picopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 92 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2021 #14 Batman Arkham serisi. Seri oynayamam diyorsan Batman Arkham City'i kesinlikle oyna çok sürükleyici. İndirimde 11 TL'ye kadar düşüyor.
Batman Arkham serisi. Seri oynayamam diyorsan Batman Arkham City'i kesinlikle oyna çok sürükleyici. İndirimde 11 TL'ye kadar düşüyor.
KingStannis Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 2.689 Makaleler 1 Çözümler 18 30 Ekim 2021 #15 modern warfare serisini oynayabilirsiniz. mw1 ve mw2 nin remastered ını alabilirseniz onları oynayabilirsin pahalı ama alabiliyorsan al oyna
modern warfare serisini oynayabilirsiniz. mw1 ve mw2 nin remastered ını alabilirseniz onları oynayabilirsin pahalı ama alabiliyorsan al oyna
B BrokenHeartS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2018 Mesajlar 1.731 Çözümler 9 30 Ekim 2021 #16 Tomb raider serisini öneririm hocam sıkmıyor.
Yiğithan Ulusoy Picopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 92 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2021 #17 BrokenHeartS dedi: Tomb Raider serisini öneririm hocam sıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Ben hatta 2.oyunundayım.
BrokenHeartS dedi: Tomb Raider serisini öneririm hocam sıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Ben hatta 2.oyunundayım.
Otomatik Mandalina Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 1.995 Çözümler 3 30 Ekim 2021 #18 Middle Earth Shadow of Mordor/War