Sürükleyici oyun tavsiyesi

Sen adamsın. Trabzona yolun düşerse başım gözüm üstüne her zaman.
Daha geçen ay oradaydım çal mağarasının yolunun düzeltilmesi lazım dron ile yolları çek akşam dmax'de tehlikeli yollar diye izletirler millete valiyi mi ararsın belediye başkanını mı bilemem bu sorun halledilmeli.
 
Alışması çok zor mu cs den sonra. Videoları çok hoşuma gidiyor. 1200 saatli arkadaşım var o öğretecek bana. Aksiyon işi çok iyi. Başlarsam oynarız kardeşim.
Ben oyunun neredeyse 1. sezonundan beri oynuyorum 3000-4000 saat civarı oynamışlığım var ve size bazı önerilerde bulunabilirim (bu arada ben profesyonel oyuncu değilim). Oyun abartıldığı kadar taktik gerektirmiyor sadece belli başlı bilmeniz gerekenler şeyler ve ipuçları falan var. Bilmeniz gereken bazı şeyler arkadaşlarınız ile iyi anlaşmak ve haritada ki oda isimlerini giriş, çıkışların yerlerini ve isimlerini bilmeniz, karakterlerin özelliklerini bilmek oyunu normal bir şekilde oynamaya olanak sağlıyor. Taktik gerektiren olaylar çoğunlukla e-spor tarzı oynanışlarda gerekli eğer arkadaşlarınız ile oynayacaksanız bilmeseniz de olur. Son bir cümle olarak toxic ve hilelerden bahsetmem gerekirse 1. ve 2. sezonda bu toxic kitle yoktu fakat son zamanlarda çoğalmış ve rekabetçi (ranked) oyunlarda takımınızın yüzünden puan düşebiliyorsunuz ayrıca hileye değinmek gerekirse en son güncelleme gelmeden önce çok fazla hile ile karşılaştım fakat bu son güncelleme ile düzelttiler sanırım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı