Sürükleyici yabancı dizi önerisi

missinception

Hectopat
Katılım
30 Haziran 2012
Mesajlar
14
Lost'un fost çıkmasından sonra uzun süre ara verdiğim yabancı dizi izleme zevkime devam etmek istiyorum. Sonunda hayal kırıklığına uğramacağım, sürükleyici yabancı dizi önerilerinizi bekliyorum.
 
Fringe güzel ama epey sarpa sardı son sezonda... Game of Thrones kessinlikle izlenmesi gerekenlerden. Komedi içinse How I Met Your Mother ve Two and A Half Men tavsiye ederim. ^^
 
Breaking Bad veya Dexter izleyemediysen bunlara bakmalısın. Game Of Thrones'un da can alıcı senaryosu var.

Üçüncüsünden başlaya bilirsin. Şimdiden iyi yolculuklar sana.
 
Dexter , Teen Wolf , Game Of Thrones , Castle , Two And A Half Men , NCIS , Nikita , House M.D , 90210 bunlar benim takip ettiğim ve severek izlediğim diziler seç beğen al keyfine göre izlersin ;)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tavsiye edilenleri de es geçmeden listeliyorum tavsiyelerimi:

Fantastik: Game of Thrones (HBO)
Tıp-Dedektiflik: House M.D.,
Adli tıp- Seri Katil- Özgün Senaryo: Dexter,
Zombi Kıyameti: Walking Dead (Çizgi romanı da var)
Vampir: True Blood
Tarih: Rome (Gerçekten muhteşem, HBO yapımı)
2. Dünya Savaşı: Band of Brothers (Yine HBO)

Mad Men, Breaking Bad vb daha gider bu...

Bilim kurgu: Babylon 5, Stargate SG1, Stargate Atlantis, Star Trek, Fringe, Firefly, Farscape, Doctor Who, Red Dwarf (Komedi karışık), Star Wars Clone Wars (Animasyon)
 
Benim de yakından takip ettiğim ve şiddetle tavsiye edebileceğim belli başlı diziler Dexter, True Blood ve Californication. Bunun yanında CNBC-E`deki birçok dizi müthiş alt yazı çevirileriyle Türk izleyicisinin beğenisine sunuluyor. Oradan da bir takip et derim, belki forumda olmayan ama senin beğenebileceğin diziler olabilir.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı