Lukatmi Picopat Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 332 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 AN515-58-52KA Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Eylül 2025 #11 KafadanKontak dedi: 1 2 gün bekleyin bakalım hocam. Eğer düzelmezse minik bir spatulayla yayılan macunları kenardan toplayıp yine işlemcinin üzerine tekrar yayabilirsiniz. Tümünü silip tekrar yeni macun alıp sürmenize gerke yok yani. Genişletmek için tıkla... Hocam tekrar yaydım yeterli olur mu bu? Dosya Ekleri IMG_362DA2F6-2D26-4BC3-97AB-F24C21ACAA24.jpeg 193,7 KB · Görüntüleme: 12
KafadanKontak dedi: 1 2 gün bekleyin bakalım hocam. Eğer düzelmezse minik bir spatulayla yayılan macunları kenardan toplayıp yine işlemcinin üzerine tekrar yayabilirsiniz. Tümünü silip tekrar yeni macun alıp sürmenize gerke yok yani. Genişletmek için tıkla... Hocam tekrar yaydım yeterli olur mu bu?
roboxgamer333 Centipat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 427 Çözümler 1 15 Eylül 2025 #12 Lukatmi dedi: Hocam tekrar yaydım yeterli olur mu bu? Genişletmek için tıkla... hocam o mor şeyler termal padmi
Lukatmi dedi: Hocam tekrar yaydım yeterli olur mu bu? Genişletmek için tıkla... hocam o mor şeyler termal padmi
Lukatmi Picopat Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 332 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 AN515-58-52KA Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Eylül 2025 #13 roboxgamer333 dedi: Hocam o mor şeyler termal padmi. Genişletmek için tıkla... Evet hocam ama bloğa tutunmuş o yüzden burada az gözüküyor. Bu şekilde düzelttim fazla mı şu an.
roboxgamer333 dedi: Hocam o mor şeyler termal padmi. Genişletmek için tıkla... Evet hocam ama bloğa tutunmuş o yüzden burada az gözüküyor. Bu şekilde düzelttim fazla mı şu an.
roboxgamer333 Centipat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 427 Çözümler 1 15 Eylül 2025 #14 Lukatmi dedi: Evet hocam ama bloğa tutunmuş o yüzden burada az gözüküyor. Eki Görüntüle 2574554 Bu şekilde düzelttim fazla mı şu an. Genişletmek için tıkla... Yeterli gözüküyor hocam Lukatmi dedi: Evet hocam ama bloğa tutunmuş o yüzden burada az gözüküyor. Eki Görüntüle 2574554 Bu şekilde düzelttim fazla mı şu an. Genişletmek için tıkla... Sıcaklık sorunları çözülmezse termal pad değişimi düşünün hocam
Lukatmi dedi: Evet hocam ama bloğa tutunmuş o yüzden burada az gözüküyor. Eki Görüntüle 2574554 Bu şekilde düzelttim fazla mı şu an. Genişletmek için tıkla... Yeterli gözüküyor hocam Lukatmi dedi: Evet hocam ama bloğa tutunmuş o yüzden burada az gözüküyor. Eki Görüntüle 2574554 Bu şekilde düzelttim fazla mı şu an. Genişletmek için tıkla... Sıcaklık sorunları çözülmezse termal pad değişimi düşünün hocam
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.918 Makaleler 1 Çözümler 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2025 #15 roboxgamer333 dedi: hocam o mor şeyler termal padmi Genişletmek için tıkla... Hocam fabrika termal pedleri biraz daha yumuşak bir kıvamda benim de genel olarak gördüğüm kadarıyla ve çok etkili termal pedler.
roboxgamer333 dedi: hocam o mor şeyler termal padmi Genişletmek için tıkla... Hocam fabrika termal pedleri biraz daha yumuşak bir kıvamda benim de genel olarak gördüğüm kadarıyla ve çok etkili termal pedler.
roboxgamer333 Centipat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 427 Çözümler 1 15 Eylül 2025 #16 KafadanKontak dedi: Hocam fabrika termal pedleri biraz daha yumuşak bir kıvamda benim de genel olarak gördüğüm kadarıyla ve çok etkili termal pedler. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam
KafadanKontak dedi: Hocam fabrika termal pedleri biraz daha yumuşak bir kıvamda benim de genel olarak gördüğüm kadarıyla ve çok etkili termal pedler. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam