Süt dökülen VGN Dragonfly F1 Pro nasıl temizlenir?

298784

Kilopat
Süt döküldüğü için sol taraftaki 2. Click ağır basıyor, içini temizlemem lazım fakat nasıl yaparım bilmiyorum. VGN Dragonfly F1 Pro kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gördüğüm kadarıyla sökme işlemi basit. Söktükten sonra isopropil alkol veya benzeri bir sıvı ile temizleyebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gördüğüm kadarıyla sökme işlemi basit. Söktükten sonra isopropil alkol veya benzeri bir sıvı ile ile temizleyebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkürler.

Dikkat ettim de benim paylaştığım video Pro Max modeline ait. Sizin kullandığınız model ile farklı olup olmadığını bilmiyorum ama, çok da farklı olacağını düşünmüyorum.

Alt kapak kısmını kredi kartı ile açabilirsiniz bu arada. Kapağı çıkardıktan sonra içindeki ince kabloya dikkat edin. Koparsa sıkıntı olur.

Açması çocuk oyuncağı, temizlemeden önce pil bağlantılarını sök, sonra temizliğe gir - ancak fareye uygun Skatez almadan açarsan, skatez'leri geri yapıştırırken dalgalanma yaşayabilirsin bu da seni mutsuz edebilir yenisi gelene kadar. Yenisini nereden sipariş edebileceğine bak. Videodaki arkadaş başka tip skatez takmış.

Açması çocuk oyuncağı, temizlemeden önce pil bağlantılarını sök, sonra temizliğe gir - ancak fareye uygun Skatez almadan açarsan, skatez'leri geri yapıştırırken dalgalanma yaşayabilirsin bu da seni mutsuz edebilir yenisi gelene kadar. Yenisini nereden sipariş edebileceğine bak. Videodaki arkadaş başka tip skatez takmış.
Yedek skatez var o çokta önemli değil ya. Halledeceğim bir şekilde. Sadece nasıl açılacağını kestirememiştim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı