Sultan papağanım öldü

Xhaka

Decipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Az önce öldü elimde 3 yıl önce evin tavanında bulmuştum korkmuştu besledim eğittim elime alıştırdım 2 hafta önce hasta oldu yaşlıymış kuşçu birisi öyle demişti çok severdim konuşmazdı bugün sabah hiçbir şeyi yoktu her şey bir anda oldu oyun oynuyordum bir baktım kafasını yukarı bakar gibi yapmış ses çıkarıyor felç geçirmiş gibiydi çıkardım can çekişti elimde son nefesini verdi bilen arkadaşlar bu durum neden olur yaşlılığından mı? Annemi aradım hemen peçete SAR poşete koy dedi bende öyle yaptım bina çöpüne koydum gömmek için yer yok evimin balkonuna koysam toprağım yok olmaz dedim o kadar anım dostluğum olduğu kuşun elinde ölmesi insanı çok üzüyor...

Dosya Ekleri

• IMG-20241102-WA0000.jpeg
    288,2 KB · Görüntüleme: 238
Başın sağ olsun dostum. Üzücü bir durum benim de köpeğim ve muhabbet kuşum ölmüştü seni anlayabiliyorum.

Hocam hayvan mezarlığına gömün kabul ediyorlarsa.

Geçmiş olsun hocam yemi suyu tam olduğundan emin misiniz? Veya soğuklardan dolayı da olabiliyor diye biliyorum.

Hocam dedeme verdim ne yapacak bilmiyorum çöpe mi atar gömer mi fikrim yok.

Hastaydı hocam 2 haftadıryemi var suyuda var suyu vitaminli su hatta.

@Gözlerinde Kayboldum dostum neden gülme emojisi attın?
Ağlama sanmış olabilir.

Hocam dedeme verdim ne yapacak bilmiyorum çöpe mi atar gömer mi fikrim yok.

Hastaydı hocam 2 haftadıryemi var suyuda var suyu vitaminli su hatta.

@Gözlerinde Kayboldum dostum neden gülme emojisi attın?
Hocam üzülmeyin ya bende kaybettim çok kötü birşey ama lütfen unutmaya çalışın ne kadar zor olsada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…