Sultan papağanımı geri versem ne olur?

zeonxx

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben aldığımda iki buçuk aylıktı üç aydır da bende ama çok pis. Normalde 1 tane daha muhabbet kuşum var 6 yaşında ben onun gibi olur sanmıştım ama öyle olmadı. Sizce geri versem hayvanda travma vb. şeyler olur mu? Vermeye de kıyamıyorum aslında.

Bence vereceğine ele alıştır daha iyi 1 yıl içinde alıştırmazsan ileride başına bela olur.

Hayır kendisi çok alışık kafasını sevdiriyor ve elden korkmuyor ama bakımı zor geldi bir de arada kanatlarını çırpıyor kafesin içinde tüm odaya dağılıyor tüyleri annem de cabası.

Babamın petshopu vardı oradan biliyorum geri vermeyin verirsiniz tekrar alana kadar zarar edersiniz.😀

Petshopa değil de almak isteyen bir kişiye direk vermeyi düşünüyorum daha sağlıklı olur gibi.

Hayır kendisi çok alışık kafasını sevdiriyor ve elden korkmuyor ama bakımı zor geldi bir de arada kanatlarını çırpıyor kafesin içinde tüm odaya dağılıyor tüyleri annem de cabası.

Kuş strese girmiştir ya da tüy değişimi normal sorumluluğu üstleneceksiniz.

Pardon yanlış anlamışım fazla alıştırmışsınız kanat çırparak kafesten dışarı çıkmaya çalışıyor size çok alışmış.

Kuş strese girmiştir ya da tüy değişimi normal sorumluluğu üstleneceksiniz.
O da bir ihtimal tabii.

Kafes tülü kullan ve kafesi temiz tut. Ben eski sultan papağanımı sokakta gezdirmeme rağmen doğru düzgün kirlenmiyordu.

Öyle değil kafesini iki güne bir temizliyorum. Ben havaya uçuşan tüyler ve döktüğü kepeklerden muzdarabim. Alerjimde var muhabbet kuşunda pek bir şey olmadı papağandada olmaz sanmıştım.

İstanbul'da mı oturuyorsun?

Tokat'ta oturuyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı