Savaşı f*listinin başlatmamış olması savaşın dışına çıkarmıyor bu ülkeyi.
Bir soykırım olduğu doğru. Savaş mertçe olur. Düşmanının en temel ihtiyaçlarını keserek yapılan bir şey değildir. Bunları yapıp üstüne hastaneleri bombalıyorsan bu bir soykırımdır. Tabii soykırım durumları da savaş adı altında geçtiği için savaş diyorum.
F*listini sansürlüyorum çünkü sevmiyorum ve desteklemiyorum:
Esad'a karşı çıkan insanların Sednaya hapishanesindeki yaşadıkları şuan f*listinden çok çok daha ağırken ben kimsenin sesini çıkardığını görmedim. Doğu Türkistan'da ailelerde babaları alıkonulan ve yerine Çinli bir adam yerine geçirilen ve kadınların namusunun, çocuklarının babasının alındığı gerçeği yıllardır varken benim önceliğim Filistin olmaz. Doğru Türkistan'da çinin toprak bütünlüğünü destekleyen açıklamalardan tutup, terör örgütü p*k'nın eğitim aldığı bir yer bölünüyorsa umurumda olmaz. Benim yıllardır burada askerim şehit oluyorken benim önceliğim iki avuç toprak parçası olamaz.
Ha ayrıca ilk kıble, Kudüs orada diye destekleyen, başka bir yerdeki zulme göz yuman o çakma şovmen Müslümanlardan da değilim. Benim önceliklerim farklı ve bu durumda da f*listin benim için son sıralarda falan yer alıyor.
Bu arada sansürlemek bu forumda yasak değil, haberiniz olsun. Siz de bir iki kelime sansür atabilirsiniz konularınızda.