Sun Tzu savaş sanatı okunur mu?

Makaleler
34
Yer
İstanbul
Sun Tzu'nun Savaş Sanatı isimli kitabını Amazon'da gördüm, peki okurken anlamakta zorlanacağım kelimelerle dolu bir kitap mı? Savaşlara ilgim var, bunun hakkında bilgi veren bir kitap okumayı istiyorum. Ürün linki aşağıda, okuyan varsa kitabı beğendiniz mi? 14 yaşındayım, Lise 1'e gidiyorum.

Okunur. Anlamını bilmediğin tabirler varsa da çok kafana takma. Kelime dağarcığına sen farkında olmadan üç beş kelime eklenmiş olur, fena mı?

Ön sözünü okumanı tavsiye ederim.

Sipariş verdim, teşekkürler.
1612902338577.png

Hasan Ali Yücel klasiklerinde 4-5 lira civarına bulabilirsin ayrıca.
Hasan Ali Yücel klasiklerindeki kitap 78 sayfa civarı, bu aldığım 240 sayfa, sanırsam özeti Hasan Ali Yücel klasiklerindeki, konusu çok ilgimi çektiği için tamamını almayı seçtim belki de fontu küçüktür kitabın tamamıdır ancak daha rahat okumak için küçük font tercih etmek istemedim :).

Sipariş verdim, teşekkürler.
Eki Görüntüle 872921

Hasan Ali Yücel klasiklerindeki kitap 78 sayfa civarı, bu aldığım 240 sayfa, sanırsam özeti Hasan Ali Yücel klasiklerindeki, konusu çok ilgimi çektiği için tamamını almayı seçtim belki de fontu küçüktür kitabın tamamıdır ancak daha rahat okumak için küçük font tercih etmek istemedim :).
Kitap geldi mi? Güzel mi? Merak ettim. Bayılırım.

Kitap geldi mi? Güzel mi? Merak ettim. Bayılırım.

Hocam Hasan Ali yücel Klasiklerinden almanızı tavsiye ederim, Sun Tzu'nun anlattıkları 70 80 taş çatlasa 90 sayfa, benim aldığım yayınevinin kitabı 240 sayfa civarı, ancak 80'den sonraki sayfalarda dünya tarihinden ünlü generallerin Sun Tzu'nun dediklerine karşı yorumları var. Örnek olarak Cao Cao vardı sanırsam, eğer sadece Sun Tzu'nun dediklerini istiyorum dersen Hasan Ali yücel klasiklerinden alabilirsin. Boşuna ekstra para vermeye gerek olduğunu düşünmüyorum. Kitap güzel, tek oturmada bitirilecek bir kitap ve 5 TL'yi hak ediyor.

Hocam Hasan Ali yücel Klasiklerinden almanızı tavsiye ederim, Sun Tzu'nun anlattıkları 70 80 taş çatlasa 90 sayfa, benim aldığım yayınevinin kitabı 240 sayfa civarı, ancak 80'den sonraki sayfalarda dünya tarihinden ünlü generallerin Sun Tzu'nun dediklerine karşı yorumları var. Örnek olarak Cao Cao vardı sanırsam, eğer sadece Sun Tzu'nun dediklerini istiyorum dersen Hasan Ali yücel klasiklerinden alabilirsin. Boşuna ekstra para vermeye gerek olduğunu düşünmüyorum. Kitap güzel, tek oturmada bitirilecek bir kitap ve 5 TL'yi hak ediyor.

Bu kitabın güncel versiyonu olan Sun Tzu işletme sanatı kitabını okuyan var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı