Sunny TV'de HDMI seçeneği yok

GargoyleTR

Hectopat
Daha fazla  
PS3'ümü HDMI aracılığıyla Sunny TV'ime bağladım ama seçeneklere girdiğimde HDMI seçeneği yok ve sadece "PC" ile "DVI" seçenekleri var. Kabloda bir sıkıntı olmadığına eminim. Başka bir televizyonda çalışıyor kablo, sizce ne yapmalıyım?

Araştırmak lazım ben daha önce yapmıştım ama hatırlamıyorum bir iki sene oldu. TV'nin arkasından model no falan yazan bir etiket varsa buraya atın araştıranlar bulanlar olabilir.

Sorunu yaşadığımda bir forumda açtığım konuyu buldum. Çözümü de bulmuş yazmışım bir deneyin. TV Vestel'miş ama.

Son düzenleme:
DVI seçeneğini seçmeyi dener misiniz? Olmazsa en kötü ihtimal ile HDMI to DVI kablo ile durumu çözebileceğinizi düşünüyorum.

Hocam dediğinizi araştırdım da HDMI to DVI ile DVI to HDMI arasında bir fark var mı, ona göre alacağım da?
Eğer TV'deki DVI çeşidi DVI-D ise bir fark olmaz, çünkü ikisi de dijital olarak görüntüyü iletir. DVI-I ise analog olarak iletir ve dijitale çevirmek gerekir.

TV'deki DVI portunun fotoğrafını paylaşabilirseniz türünü söylerim.

Eğer TV'deki DVI çeşidi DVI-D ise bir fark olmaz, çünkü ikisi de dijital olarak görüntüyü iletir. DVI-I ise analog olarak iletir ve dijitale çevirmek gerekir.

TV'deki DVI portunun fotoğrafını paylaşabilirseniz türünü söylerim.
1750759062848.png

1750759151872.jpeg

Sağdaki cihaz televizyonun parçası mı yoksa harici bir uydu alıcısı/TV box mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı