Trmg200 Hectopat Katılım 11 Şubat 2022 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2022 #1 Merhaba. SUP el konsolunun şarj kablosunu PC'ye takınca bilgisayar algılıyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Şubat 2022
Je m en fiche Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 3.393 Makaleler 1 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2022 #2 Trmg200 dedi: Merhaba. SUP el konsolunun şarj kablosunu PC'ye takınca bilgisayar algılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Amper ve Voltajlarına bak aynı ise tak adaptör sonuçta. Artı 0 Eksi
Trmg200 dedi: Merhaba. SUP el konsolunun şarj kablosunu PC'ye takınca bilgisayar algılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Amper ve Voltajlarına bak aynı ise tak adaptör sonuçta.
KS KS Trmg200 Hectopat Katılım 11 Şubat 2022 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2022 #3 Je m en fiche dedi: Amper ve Voltajlarına bak aynı ise tak adaptör sonuçta. Genişletmek için tıkla... ama ben şunu arıyorum sup el konsolunu bilgisayarla şarj kablosu ile bağlayınca bilgisayar onu algılıyo mu onu arıyorum. Artı 0 Eksi
Je m en fiche dedi: Amper ve Voltajlarına bak aynı ise tak adaptör sonuçta. Genişletmek için tıkla... ama ben şunu arıyorum sup el konsolunu bilgisayarla şarj kablosu ile bağlayınca bilgisayar onu algılıyo mu onu arıyorum.
Je m en fiche Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 3.393 Makaleler 1 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2022 #4 Trmg200 dedi: ama ben şunu arıyorum sup el konsolunu bilgisayarla şarj kablosu ile bağlayınca bilgisayar onu algılıyo mu onu arıyorum. Genişletmek için tıkla... Ha o zaman bilmiyorum deneyerek görebilirisin ancak. Artı 0 Eksi
Trmg200 dedi: ama ben şunu arıyorum sup el konsolunu bilgisayarla şarj kablosu ile bağlayınca bilgisayar onu algılıyo mu onu arıyorum. Genişletmek için tıkla... Ha o zaman bilmiyorum deneyerek görebilirisin ancak.
K KARAKABUS3232 Decapat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2022 #5 Trmg200 dedi: Merhaba. SUP el konsolunun şarj kablosunu PC'ye takınca bilgisayar algılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Denedim algılamıyor. Şarj ediyor bende içine oyun yüklemek için taktım ama algılamadı. Artı 0 Eksi
Trmg200 dedi: Merhaba. SUP el konsolunun şarj kablosunu PC'ye takınca bilgisayar algılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Denedim algılamıyor. Şarj ediyor bende içine oyun yüklemek için taktım ama algılamadı.