Kardeşim sana özel olmasa aynı paketi sorduğum zaman bana da satmak isterler fakat bana yok diyorlar. Ve alt yapım superonline gpon fiber. Daha çok yeni bir alt yapı. isteseler 1000'e 1000 bile verebilirler bana. Bence siz bir müşteri hizmetlerini arayıp size özel olup olmadığını sorun.
VPN'i hiçbir zaman kullanmıyorum. Otomatik olarak "Secaucus, US | Ashburn, US" sunucularına bağlanıyor. Seçim şansı verseydi, aynı koşullarda tekrarlardık aslında testleri.
Evet gayet güzel. Eskiden 40 download 5 upload alıyordum artık nedense 50 download 20 upload alıyorum. Bir sorun yaşadığınızda arıyorsunuz hemen geliyorlar ve şu an çok memnunum.
VPN'i hiçbir zaman kullanmıyorum. Otomatik olarak "Secaucus, US | Ashburn, US" sunucularına bağlanıyor. Seçim şansı verseydi, aynı koşullarda tekrarlardık aslında testleri.
Superonline kullanıcısı olarak bilmeden kötüleme yapılınca dayanamıyorum sanırım bu sefer ben saldırganlık yapmış oldum Bu arada bana da 20 up veriyorlardı fakat 175 civarı down alıyordum up'ı 10 yaptırıp down'ı yükselttim.
Gidin 4-5 sayfalarda yazılanları okuyun. Asla okuduğunuzu anlamıyorsunuz. Sıkıldım gerçekten. Kimsenin ne üstüne gittim ne saldırganlık yaptım. Yanlış bilgi varsa yanlış derim ben. Az önce @Taptic adlı arkadaşla konuştuk bunu zaten. Cevap verdim önceki mesajları gidip okuyun. Arkadaş ta aynı paketi attı halihazırda biliyorum 100 Mbps'lik olan paketi. Attığınız paket de herkes 10 upload sabit alıyor. Tekrar tekrar kaç kere daha yazmam gerekiyor bunu? Sizin attığınız pakettede 10 upload alıyorsunuz zaten. Bakın tekrar yazıyorum. Özel teklıf olabılır bunu bılmıyorum. Fakat özel teklif dışında sabit olarak 100'e 20 paket yok. Zaten sitede de upload belirtmiyor. Bir daha aynı şeyleri yazana cevap vermeyeceğim sıkıldım artık. İnsanlar asla okuduğunu anlayamıyor.
Yok susturdum şimdi konuyu. Bu kadar uzun açıklamaya rağmen hala anlamayan veya yanlış anlayan olması canımı sıkıyor biraz. En iyisi bakmamak gelen cevaplara. Size iyi akşamlar dilerim.