Super Online iyi mi?

• Konuyu başlatan NC812
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 57
  • Görüntüleme 2.587
Hocam bazen kimsenin ustune gitmeyin hos olmuyor. Arkadasın paketinin o olduguna kaniti var yok siz yanlis diyorsunuz musteri hizmetleri kimseye ayni paketi sunmuyor örneğin tahattutnamemin bitmesine 1 aydan fazla var ben Superonline 15 gun kala donucem. Cunku bana daha iyi paket sunacak hatta geçeceğim paketide biliyorum 25Mbps 6 uplod bana yeterli 89 lira( gece 100 Mbps indirme )

Hocam bazen kimsenin ustune gitmeyin hos olmuyor. Arkadasın paketinin o olduguna kaniti var yok siz yanlis diyorsunuz musteri hizmetleri kimseye ayni paketi sunmuyor örneğin tahattutnamemin bitmesine 1 aydan fazla var ben Superonline 15 gun kala donucem. Cunku bana daha iyi paket sunacak hatta geçeceğim paketide biliyorum 25Mbps 6 uplod bana yeterli 89 lira( gece 100 Mbps indirme )
Arkadaşın üstüne gitmedim. Paket konusunda verdiği bilgilerde eksiklikler vardı ki hala öyle. Arkadaş öyle bir paketi kullanıyor büyük ihtimalle ona özel teklif vermişler. Fakat ben aradığım zaman superonline'da böyle bir paket olmadığını söylüyorlar alt yapım herşeyi destekleyebilecek olmasına rağmen. Size yaptırdığım tracert ile alakası yok bu durumun. Yani çok basit aslında Böyle bir paketi her kullancıya açmıyorlar belirli müşterilerine özel teklif olarak sunuyorlar anladığım kadarıyla. Yani beni geçin superonline'a yeni geçen ali , murat veya başka biri böyle bir paket istese yok derler. Çünkü daha satışı yapılmıyor. Fakat 50 mbps download 20 mbps upload paketi var superonline'da. Onu istersek alabiliyoruz zaten sitelerindede gözüküyor bu paket. Superonline sattığı paketleri sitesine koyar genel olarak. Dediğim paket bu : Yok Böyle Hız Kampanyası - TURKCELL SUPERONLINE
Bu arada sizin dediğiniz paket sitelerinde var size özel değil aslında. Alt yapısı destekleyen herkes yararlanabilir o paketten. Buyrun. Turkcell Fiber Oyunda Uçuran Kampanya - TURKCELL SUPERONLINE

Superonline GPON altyapım var. Bugün 200 Mbps tarifeye geçtim. Bence fiyatına çok iyi. En az 6 senedir fiber servis alıyorum kendilerinden. Hiçbir şikayetim olmadı şimdiye kadar.
Merhaba dostum. Benim de alt yapım Superoline GPON Fiber. Rica etsem fast.com da çıkan ms değerlerini paylaşır mısın? ( Aşağıdaki sunucu bilgisi ve ip'yi kapamayı unutma.) Benim sonuçlarım bu yönde.
Superonline GPON altyapım var. Bugün 200 Mbps tarifeye geçtim. Bence fiyatına çok iyi. En az 6 senedir fiber servis alıyorum kendilerinden. Hiçbir şikayetim olmadı şimdiye kadar.

@Emre Aslan100 Turkcell Fiber 100 Mbps Hız Şenliği Kampanyası - TURKCELL SUPERONLINE Arkadaşın dediği tarife bu. Ben de 150 TL'ye 200 Mbps alıyorum şu anda.
Biliyorum bu paketi bende bunun 50 olanını kullanıyorum. fakat. Bu paket de herkese aynı upload değerini veriyor olmaları lazım. Yani 10 veriyor olmalılar. Belki pandemi dönemiyle 20'ye yükselmiş olabilir bilmiyorum. Ama değinmek istediğim şey sabit olarak 100'e 20 paket olmadığı. Belki özel teklif ile vardır onu bilemiyorum. Fakat sabit paketlerden sadece 50'ye 20 var şu an da.

Dosya Ekleri

• hız testi.png
    hız testi.png
    13,7 KB · Görüntüleme: 49
Teşekkür ederim. Veya Wi-Fi ile bağlanıyorsanız da bu sonucu vermiş olabilir.
Rica ederim. :) Kablolu bağlanıyorum şu an.

Bu arada; upload konusunda bir şey demiyorum. Sizi anladım ben. Arkadaşın tarif ettiği paket "Hız Şenliği" paketlerine uyduğu için o linkleri atmıştım. Benim bildiğim kadarıyla da şu an 10 Mbps upload sağlıyor Superonline. Özel bir durum olabilir bence de.

Rica ederim. :) Kablolu bağlanıyorum şu an.
Hmm sunucu ile alakalı olabilir o zaman evet. ben yaptığımda beni frankfurt, DE 'ye yönlendirmişti. Bu arada 200 down paket ile 10 upload alıyormuşsunuz siz de yani doğru tahmin etmişim. 50'ye 20 paketi dışında her paketi sabit 10 upload alıyor neredeyse.

Hmm sunucu ile alakalı olabilir o zaman evet. Ben yaptığımda beni Frankfurt, DE'ye yönlendirmişti. Bu arada 200 download paket ile 10 upload alıyormuşsunuz siz de, yani doğru tahmin etmişim. 50'ye 20 paketi dışında her paketi sabit 10 upload alıyor neredeyse.
Ben US sunucusuna bağlıyım. Kıta aşıyor maalesef. Ping sebebi anlaşıldı. :D Evet, 200'e 10 benim tarifem.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı