SuperB varken Passat almak

SuperB övülecek bir araba değil içine bindim çok dandik görünüyor.

Çıldırtma insanı ya. Kasa diyorum kasa.
Pardon yanlış anlamışım, bir şey demedim. Bu arada kasanın kaç yıllık olduğu pek önemli değil. Alan genelde iç konforuna bakıyor. İçi de gördüğüm kadarıyla bayağı bir konforlu. Ayrıca Volvo, Skoda ve Volkwagen'den daha kalitelidir. Bunu da göz önünde bulunduralım.

Nedense hep SuperB daha mantıklı olarak görünür herkesin dilinde ama almaya gelince kimsenin gidip SuperB aldığın görmedim iş ciddiye binince herkes Passat'a dönüyor

Nedense hep SuperB daha mantıklı olarak görünür herkesin dilinde ama almaya gelince kimsenin gidip SuperB aldığın görmedim iş ciddiye binince herkes Passat'a dönüyor

Hocam sizin dediğiniz gibi burada herkes Passat'ı gömüyor ama biz yeni çıktığında almıştık bu kadar pahalı değildi ve kalitesi gerçekten hissediliyor.

İlk geldiğinde gerçekten fiyatı mantıklıydı ve güzeldi şu an ise kesinlikle alınmaz.
Bence içini biraz abarttılar ama yine de hoş araç. Birkaç yıl önce Camaro alma niyetim vardı para biriktirip kademe kademe çıkarak 250K civarı idi, şimdi de Clio'da kaldık. Ona da şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…