Superbox Adresin Uygun Olmaması

cokmerakli

Hectopat
Arkadaşlar Turkcell Superbox için başvurdum ama adresimin uygun olmadığını söylediler. Ne yapabilirim?

Aslında problem başka gösterebilecek doğru düzgün adres yok kimseye de senin evi kullanmak istiyorum da demek istemiyorum

Aslında problem başka gösterebilecek doğru düzgün adres yok kimseye de senin evi kullanmak istiyorum da demek istemiyorum
Ama eve bir şey bağlanmayacak ki zaten. Sadece o adreste kurup gidecek ekip. Peki sen hız testi yaptığında nasıl çıkıyor sonuçlar? Özellikler akşam saatlerinde mobil internette sorun yaşıyor musun?

Ama eve bir şey bağlanmayacak ki zaten. Sadece o adreste kurup gidecek ekip. Peki sen hız testi yaptığında nasıl çıkıyor sonuçlar? Özellikler akşam saatlerinde mobil internette sorun yaşıyor musun?
Mobil internette sorun yok hatta baya yüksek bir sonuç çıkıyor. Zaten 10 Mbps alsam bile dua ederim. Türk Telekom ile kota yokken bile 4-5 Mbps alıyorum şu an kotayı geçti hız 2 Mbps

Mobil internette sorun yok hatta baya yüksek bir sonuç çıkıyor. Zaten 10 Mbps alsam bile dua ederim. Türk Telekom ile kota yokken bile 4-5 Mbps alıyorum şu an kotayı geçti hız 2 Mbps
Sen ara bu hızlara razıyım de. Olmadı başka adreste göstereceksin

Sistemlerinden bakarak ezbere konuşuyorlar sanırım aynı sorunu bende yaşadım. Daha sonra Turkcell bayisinden başvurumu yaptım gelip ölçüm yaptılar destekliyor çıktı. 10 mbps download/upload sabit çekim yapıyor. Maksimum 250mbps hızlara kadar destekliyor çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…