Superbox Adresin Uygun Olmaması

Eğer bulunduğun adreste 4.5G çekim gücü düşükse ürünü vermiyorlar. Bunun nedeni ise ilerde sorun yaşayacak olman. Ama hız bana yeter, böyle de kullanırım dersen adresi başka yer olarak göster ve sonra cihazı al evine getir kullan :)

Aslında problem başka gösterebilecek doğru düzgün adres yok kimseye de senin evi kullanmak istiyorum da demek istemiyorum :(

Aslında problem başka gösterebilecek doğru düzgün adres yok kimseye de senin evi kullanmak istiyorum da demek istemiyorum :(
Ama eve bir şey bağlanmayacak ki zaten. Sadece o adreste kurup gidecek ekip. Peki sen hız testi yaptığında nasıl çıkıyor sonuçlar? Özellikler akşam saatlerinde mobil internette sorun yaşıyor musun?

Ama eve bir şey bağlanmayacak ki zaten. Sadece o adreste kurup gidecek ekip. Peki sen hız testi yaptığında nasıl çıkıyor sonuçlar? Özellikler akşam saatlerinde mobil internette sorun yaşıyor musun?
Mobil internette sorun yok hatta baya yüksek bir sonuç çıkıyor. Zaten 10 Mbps alsam bile dua ederim. Türk Telekom ile kota yokken bile 4-5 Mbps alıyorum şu an kotayı geçti hız 2 Mbps :(

Sistemlerinden bakarak ezbere konuşuyorlar sanırım aynı sorunu bende yaşadım. Daha sonra Turkcell bayisinden başvurumu yaptım gelip ölçüm yaptılar destekliyor çıktı. 10 mbps download/upload sabit çekim yapıyor. Maksimum 250mbps hızlara kadar destekliyor çıktı.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı