cokmerakli
Hectopat
Arkadaşlar Turkcell Superbox için başvurdum ama adresimin uygun olmadığını söylediler. Ne yapabilirim?
Eğer bulunduğun adreste 4.5G çekim gücü düşükse ürünü vermiyorlar. Bunun nedeni ise ilerde sorun yaşayacak olman. Ama hız bana yeter, böyle de kullanırım dersen adresi başka yer olarak göster ve sonra cihazı al evine getir kullan![]()
Ama eve bir şey bağlanmayacak ki zaten. Sadece o adreste kurup gidecek ekip. Peki sen hız testi yaptığında nasıl çıkıyor sonuçlar? Özellikler akşam saatlerinde mobil internette sorun yaşıyor musun?Aslında problem başka gösterebilecek doğru düzgün adres yok kimseye de senin evi kullanmak istiyorum da demek istemiyorum![]()
Mobil internette sorun yok hatta baya yüksek bir sonuç çıkıyor. Zaten 10 Mbps alsam bile dua ederim. Türk Telekom ile kota yokken bile 4-5 Mbps alıyorum şu an kotayı geçti hız 2 MbpsAma eve bir şey bağlanmayacak ki zaten. Sadece o adreste kurup gidecek ekip. Peki sen hız testi yaptığında nasıl çıkıyor sonuçlar? Özellikler akşam saatlerinde mobil internette sorun yaşıyor musun?
Sen ara bu hızlara razıyım de. Olmadı başka adreste göstereceksinMobil internette sorun yok hatta baya yüksek bir sonuç çıkıyor. Zaten 10 Mbps alsam bile dua ederim. Türk Telekom ile kota yokken bile 4-5 Mbps alıyorum şu an kotayı geçti hız 2 Mbps![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.