Eminkrkt Decapat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 221 Çözümler 1 24 Ocak 2022 #11 mertcan6789 dedi: Hesaba girebiliyorsanız destekten "hesabıma biri giriyor" yazarsanız otomatik men birkaç saat içinde muhtemelen kilit yiyeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Destekden her bilgisini verdiğimde klan soruyor hesap kalnda değil ne yazarsam yazayım bulamadık diyor.
mertcan6789 dedi: Hesaba girebiliyorsanız destekten "hesabıma biri giriyor" yazarsanız otomatik men birkaç saat içinde muhtemelen kilit yiyeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Destekden her bilgisini verdiğimde klan soruyor hesap kalnda değil ne yazarsam yazayım bulamadık diyor.
mertcan6789 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 1.214 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2022 #12 Eminkrkt dedi: Destekden her bilgisini verdiğimde klan soruyor hesap kalnda değil ne yazarsam yazayım bulamadık diyor. Genişletmek için tıkla... Klanım yok yazarsanız olabilir.
Eminkrkt dedi: Destekden her bilgisini verdiğimde klan soruyor hesap kalnda değil ne yazarsam yazayım bulamadık diyor. Genişletmek için tıkla... Klanım yok yazarsanız olabilir.
Eminkrkt Decapat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 221 Çözümler 1 24 Ocak 2022 #13 Hala aynı şeyi diyor. mertcan6789 dedi: Klanım yok yazarsanız olabilir. Genişletmek için tıkla...
mertcan6789 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 1.214 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2022 #14 Eminkrkt dedi: Hala aynı şeyi diyor. Genişletmek için tıkla... Siz bilgilerinizi tam girmiyor olabilirsiniz veya yanlış hesaptan önceden altın bilet alınmış mıydı?
Eminkrkt dedi: Hala aynı şeyi diyor. Genişletmek için tıkla... Siz bilgilerinizi tam girmiyor olabilirsiniz veya yanlış hesaptan önceden altın bilet alınmış mıydı?
Eminkrkt Decapat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 221 Çözümler 1 24 Ocak 2022 #15 Hesabı silme işlemlerine girdim bakalım sonuç ne olacak. mertcan6789 dedi: Siz bilgilerinizi tam girmiyor olabilirsiniz veya yanlış hesaptan önceden altın bilet alınmış mıydı? Genişletmek için tıkla... Hayır alınmadı hiçbir şey bilgileri kontrol ettim ama bakalım.
Hesabı silme işlemlerine girdim bakalım sonuç ne olacak. mertcan6789 dedi: Siz bilgilerinizi tam girmiyor olabilirsiniz veya yanlış hesaptan önceden altın bilet alınmış mıydı? Genişletmek için tıkla... Hayır alınmadı hiçbir şey bilgileri kontrol ettim ama bakalım.