Superlight 2 vs DeathAdder V3 Pro

Değil sol tuş biraz daha aşağıda kalıyor ve sağdakine göre gevşek hareket ediyor sağa ve sola doğru ama mouse salladığım zaman ses çıkartacak derecede değil bu durum. Günlük kullanımda parmağımı koyduğum için sağ sola sallandığını az da olsa hissedebiliyorum ama.

Hocam şimdi geldim eve. Hizaları aynı. İçeri doğru çok az esnetebiliyorum ama dışarı doğru bir sallanma yok. Hizasından emin olmak için fenerle falan da baktım yok aynı. Fotoğrat atın bende aynı açıdan atayım istiyorsanız. Belki bir yere varabiliriz yan yana görünce.

Hocam şimdi geldim eve. Hizaları aynı. İçeri doğru çok az esnetebiliyorum ama dışarı doğru bir sallanma yok. Hizasından emin olmak için fenerle falan da baktım yok aynı. Fotoğrat atın bende aynı açıdan atayım istiyorsanız. Belki bir yere varabiliriz yan yana görünce.
Hocam içeri derken sağ sola mı demek istediniz? Scroll tarafına esnetirken elimle çarptığını hissedebiliyorum ama sağ tuşta yaptığımda sadece esneme var çarpma gibi bir hissiyat duymuyorum. Fotoğraf atıyorum şimdi umarım anlaşılır olur. Yoksa garantiye vermek zorunda kalacağım gibi duruyor. 😞

Bu şekilde pek belli oluyor mu bilmiyorum ama scrollun arka tarafında ki kısma bakarsanız birleştiği kısımda Lmb'nin daha aşağıda kaldığı az çok belli oluyor.

Dosya Ekleri

• photo_2024-09-14_16-31-32.jpg
    photo_2024-09-14_16-31-32.jpg
    147,2 KB · Görüntüleme: 12
IMG_20240914_192114.jpg Bende bu şekilde. Ve evet iki tuş da scroll'a doğru azıcık esnetebiliyor ancak değecek kadar değil. Scroll'dan uzağa doğru esnemiyor.

Nerden aldınız fareyi?

Eki Görüntüle 2310443 bende bu şekilde. Ve evet iki tuş da Scroll'a doğru azıcık esnetebiliyor ancak değecek kadar değil. Scroll'dan uzağa doğru esnemiyor.

Nereden aldınız? Fareyi?

Hepsiburada üzerinden aldım, pazartesi günü garantiye vereceğim. Biraz bulanık olsa da orta kısımda 2sinin de eşit olduğu fark ediliyor sizinkinde.

Hepsiburada üzerinden aldım, pazartesi günü garantiye vereceğim. Biraz bulanık olsa da orta kısımda 2sinin de eşit olduğu fark ediliyor sizinkinde.

Yine de emin olmak için, eliniz ile dokununca eşit olduğunu hissettiniz mi?

Son düzenleme:

Yine de emin olmak için, eliniz ile dokununca eşit olduğunu hissettiniz mi?
Evet. Bayağı inceledim ikisinin asimetrik olduğunu görmeye bile çalıştım ama eşit bende. Fareniz şuan ne durumda?

Evet. Bayağı inceledim ikisinin asimetrik olduğunu görmeye bile çalıştım ama eşit bende. Fareniz şu an ne durumda?

Garantiye yolladım, dün "arızaya rastlanılmadı" dendi. Bugün teslim edilecek büyük ihtimalle. Tekrardan göndereceğim ama sonuç ne olur bilmiyorum tüketici hakem heyetine başvuracağım aynı durum olursa değişim talep edeceğim. Böyle bir hakkım olur mu ondan da emin değilim adamlar arızayı bulamıyorlar attığım fotoğrafta gayet bariz belli oluyor.

Yeni konular

Geri
Yukarı