Superlux HD681 ile Lastvoice BM800 vs HyperX Cloud 3

AdigeBey

Kilopat
Merhaba,

Eski kulaklığım Cloud Stinger, anakartımın ses yongası Realtek ALC887/8977.1 (ASUS Prime B450M K II) bütçe: 2500₺
Yeni kulaklık (+mikrofon) almayı düşünüyorum. Oyun, film-dizi vs için kullanmak istiyorum. Oyun olarak hem hikayeli hem de rekabetçi oyunları oynuyorum (Apex, CS, R6, wz gibi). Dizi, film, müzik kalitesi orta-iyi seviyede olması benim için yeterli. Stinger'ın mikrofonundan memnun değildim. Özellikle arkadaşlarımla oyun oynarken DC'de sesimin az geldiğini söylüyorlardı.

Hem mikrofon kalitesini artırmak hem de diğer kulak içi kulaklığımla da kullanabilmek için harici mikrofon almak istiyorum. Aklımda mikrofon olarak Lastvoice BM800+Phantom Power almak var. Yanına da Superlux HD681 kulaklığını tercih etmek istiyorum. Fiyat olarak HD681+BM800 2200₺ civarına denk geliyor. O fiyat bandında(2000-2500₺) oyuncu kulaklıklarına baktığımda ise Cloud 3'ü gördüm.

Mikrofon açısından BM800'ün, Stinger ve Cloud 3'ten daha kaliteli olacağını varsayıyorum. Rekabetçi oyunlarda ses kasma açısından HD681, Cloud Stinger ve Cloud 3 performansları nasıl bir fark oluşturur? HD681 en azından Stinger kadar rekabetçi oyun performansı verir mi? HD681 ile Cloud 3 arasında rekabetçi oyun açısından Cloud 3'ü tercih etmemi gerektirecek kadar fark olur mu? HD 681 için ekstra ses kartı almam gerekli mi yoksa kullanım alanlarım için anakartım yeterli olur mu?

BM800 link: Lastvoice Home Paket BM800 Mikrofon + Set-01 Stand + Phantom Power
HD681 link: Superlux Hd681 Kulaklık Siyah – Music Light Market (stokta yok, ürün özellikleri için koydum. Yurt dışından 1000₺ ye arkadaşımla getirteceğim.)
Cloud 3 link: https://www.akakce.com/kulaklik/en-...k-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,228083899.html

Son düzenleyen: Moderatör:
Aldın mı hocam ses kasma olarak.

HD681 EVO aldım hocam. İlk aldığımda hatırladığım kadarıyla ses kasma olarak da önceki kullandığım Stinger'a göre pek bir fark hissetmemiştim. Yaklaşık 8 aydır kullanıyorum. Rekabetçi olarak CS2'de rahatlıkla ses kasabiliyorum. Düz HD681 nasıldır bilmiyorum ama EVO modelini tavsiye ederim.

HD681 EVO aldım hocam. İlk aldığımda hatırladığım kadarıyla ses kasma olarak da önceki kullandığım Stinger'a göre pek bir fark hissetmemiştim. Yaklaşık 8 aydır kullanıyorum. Rekabetçi olarak CS2'de rahatlıkla ses kasabiliyorum. Düz HD681 nasıldır bilmiyorum ama EVO modelini tavsiye ederim.
teşşekkür ederim hocam bende cloud 3 tercih ettim memnunum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı