Her konumda TurkNet GigaFiber altyapısı bulunmuyor. Anlaşılan konu sahibinin Turkcell Superonline fiber altyapısı var ki onların fiber internet paketlerine bakıyor.TurkNet'te 1 Gigabit internet 500 TL hocam. TV+ için alıyorsanız başka tabii.
TurkNet'te 1 gigabit internet 500 TL hocam. TV+ için alıyorsanız başka tabii.
Her konumda TurkNet GigaFiber altyapısı bulunmuyor. Anlaşılan konu sahibinin Turkcell Superonline fiber altyapısı var ki onların fiber internet paketlerine bakıyor.
TV+ olmadan, sadece internet şekilde 1000 Mbps hızı Superonline 800 TL'ye sunuyordu, aynı şekilde 2 ay ücretsiz. TV+'a ihtiyacınız yoksa onu tavsiye ederim açıkçası. TV+ lazımsa farklı bir alternatifiniz yok gibi gözüküyor.
Kendi fiber altyapılarında daireye kadar kablo çekimi gibi işlemleri zorluk çıkarmadan kendileri hallettikleri için Superonline rahat açıkçası. Ben de yeni kullanmaya başladım, 1000 Mbps fiyatını da diğer operatörlere kıyasla uygun buldum.İlla Superonline olmasına gerek de yok genel olarak çok övgü gördüğüm için buraya baktım. TurkNet hariç hepsi olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.