Superonline 1.000 TL'ye 1000MBPS internet ve TV+ almak mantıklı mı?

Türknet'te 1 gigabit internet 500 TL hocam. TV+ için alıyorsanız başka tabii.
 
TurkNet'te 1 Gigabit internet 500 TL hocam. TV+ için alıyorsanız başka tabii.
Her konumda TurkNet GigaFiber altyapısı bulunmuyor. Anlaşılan konu sahibinin Turkcell Superonline fiber altyapısı var ki onların fiber internet paketlerine bakıyor.

TV+ olmadan, sadece internet şekilde 1000 Mbps hızı Superonline 800 TL'ye sunuyordu, aynı şekilde 2 ay ücretsiz. TV+'a ihtiyacınız yoksa onu tavsiye ederim açıkçası. TV+ lazımsa farklı bir alternatifiniz yok gibi gözüküyor.
 
TurkNet'te 1 gigabit internet 500 TL hocam. TV+ için alıyorsanız başka tabii.

Çoğu operatörde altyapım var fakat maalesef TurkNet'te yok.


İlla Superonline olmasına gerek de yok genel olarak çok övgü gördüğüm için buraya baktım. TurkNet hariç hepsi olabilir.
 
İlla Superonline olmasına gerek de yok genel olarak çok övgü gördüğüm için buraya baktım. TurkNet hariç hepsi olabilir.
Kendi fiber altyapılarında daireye kadar kablo çekimi gibi işlemleri zorluk çıkarmadan kendileri hallettikleri için Superonline rahat açıkçası. Ben de yeni kullanmaya başladım, 1000 Mbps fiyatını da diğer operatörlere kıyasla uygun buldum.

TurkNet GigaFiber şu anda hem fiyatı, hem de simetrik hızda olması nedeniyle oldukça avantajlı ama bulunduğu yer sayısı da bir o kadar az. Benim de GigaFiber altyapım yok zaten.

TV+ sizin için şart değilse Türk Telekom fiber tarafına da bakabilirsiniz. Onların da bir dönem Tivibu'su vardı ama hâlâ evde internet ile birlikte sunuyorlar mı bilmiyorum.
 
Alt yapınız sağlayacaksa alın. Zaten söylerler bunu. Onun dışında Turknet'de 500 TL falan değil, ilk 6 ay kurulum ücreti ödersiniz yaklaşık 750 TL falan olur, aradaki fark TV+ için ödenir bence. Ayrıca bu kadar zamla Turknet'in bu fiyatta duramayacağı çok aşikar. Turknet müşterisiyim bu arada.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…