Superonline 100 Mbps'den TurkNet GigaFiber'e geçilir mi?

• Konuyu başlatan poe
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 53

poe

Kilopat
Arkadaşlar selamlar halihazırda Superonline 100 Mbps fiber paketini kullanıyorum.
Binama kadar fiber bina ici CAT kablo olarak hizmet aliyorum. Hiçbir sknti yasamadim 6 senedir? Memnunumda aslinda. 3-4 gun once Türk Telekom'dan ekipler gelip bina kutusundan dairelere fiber kablo cekti. Buna istinaden altyapim ne destekliyor diye kontrol ettigimde.
TurkNet'in GigaFiber paketini destekledigini gordum. 1000 Mbps.
Gecmeye deger mi? Agirlikli CS2 oynuyorum.
Ping sorunu yasar miyim?
Bu arada yazlari 5-6 ay bodrumda oluyorum.
Superonline 600 TL oduyorum bu.
İlk 3 ay 399 sonra 700 TL.

BA031E6E-5CC9-4486-A298-9D452FF26A48.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz şu anda Superonline'dan FTTB-ETH (binaya kadar fiber, dairelere kadar ise Ethernet kablosu) olarak hizmet alıyorsunuz anladığım üzere. Ancak Türk Telekom binanıza FTTH (eve kadar fiber) hizmet getirmiş, TurkNet GigaFiber ise ikisinden bağımsız olarak tamamen TurkNet'e ait bir altyapı olarak binanıza hizmet getirmiş. GigaFiber de FTTH olarak hizmet verecek.

Üçü arasında en eski ve ilkel teknoloji olan FTTB-ETH'yi kullanmak yerine GigaFiber'e geçmenizi öneririm. 1000 Mbps indirme, 1000 Mbps de karşıya yükleme hızı verirler. Ping değerleri olarak TurkNet ülkemizde bence çoğu zaman gayet iyi.

TurkNet'in verdigi modem nasıl hocam? Sahsim olarak Keenetic modem almayi dusunuyorum. Kullanabilir miyim peki?
Zyxel 3625 T50B yada ZTE H3601P veriyorlar genelde. Kendi routerınızı kullanmak konusunda da herhangi bir kısıtlaması yok. Gigafiber'e iyi bir WIFI6-7 modem yakışır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• poe

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı