Superonline 1000 Mbps geçilir mi?

Ülkede her internet zaten aynı, sansür bilmemne hangisi neyi kısıtlamıyor ki? Hayır beğenmeyen neyi kısıtlanıyor, neyi yapamıyor merak ediyorum. Zaten oraya buraya VPN vs ile giriyorsunuz.

Aksine, Millenicom, TurkNet, bilmemne-net tarzı firmalar sorun konusunda mimli.

Bunlar "kiralama" altyapıları ile Türk Telekom veya sol üzerinden hizmet veriyorlar güya ama hizmet de veremiyorlar. En kralı hesapta TurkNet mesela ama çıldıran, aboneliklerini sonlandıran gırla gidiyor. Çünkü sorun çözme diye bir şey yok adamlarda, hemen topu ana firmaya atıyorlar. Siz de şap gibi kalıyorsunuz ortada.

Altyapıda sorun yoksa yapıştırın gitsin, geçilir tabii niye geçilmesin.

"%52'lik bir fatura artışı ile %900 oranında eskise göre daha hızlı bir internet alacaksınız. Kesinlikle geçilir." demiş yukarıda arkadaş, uzun süredir aynı fikirdeyim, sol, TTNET, Türksat fark etmez...

Ha bu arada mesela Sol'da ping değerleri genelde iyidir, Türksat'ta daha yüksek, ufak bir bilgi.

Tamamdır hocam teşekkür ederim, ayrıca forumda BF6 ve CoD oynamyazsın gibi yazılar gördüm ama anlam veremedim. Zaten altyapı Superonline, sağlayıcı Millenicom. Sansür olsa Superonline altyapı olduğu için yine aynı sansür vs olmaz mı?

Şu an millenicom taahhüt bittiğinde 600 lü fiyatlara çıkıyor 100mbps. Turkcell oyunlarda sıkıntı yaratmasa geçeceğim de. BF6 da bile problem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı