LossSantos
Megapat
- Makaleler
- 1
Sıkıntı bende değil. CGNat'tan dolayı. Kim bilir kaç kişiyi aynı IP'ye atıyorlar da sosyal medya sitelerine giremiyorum. İzmir'de oturuyorum ve İzmir'deki çoğu arkadaşım bunu yaşıyor. MH'lerini aradığımızda hızınız normal deyip kapatıyorlarO dediğin sorunlar sende var. Bende hiç bir sıkıntı yok. Netflixte 4K yayını bile bilgisayarda hem televizyonda sıkıntısız izliyorum. Ben Kahramanmaraş'ta olmama rağmen valve sunucusuna 46 ping alıyorum. Daha ne olacak. Bence siz altyapınıza, fiber kablonuza, modeminize baktırın. Bu dediğiniz sorunların hiç biri bende yok. İzmir yada Manisa'da oturuyorsanız ve 18 ping varsa, bağlantınızda sıkıntı var.
Dediğim gibi böyle bir sorun var ve düzeltilmiyor.
Farkındaysanız Amerikaya ping atıyor. Kötü demeden önce hangi sunucuya ping attığına keşke baksaydınız.Ping çok kötü.
Şu an konudaki tüm mesajları okumadan cevap veriyorum.Merak etme Superonline FTTH bende de var. İstersem 1000 bile yaparım sağ ol.
Gülme sebebim adamların yurt dışı çıkışlarına gerekli yatırım yapmayıp 1000Mbps'lik internet vermesi. 100Mbps'lik internet kullanıp Instagram'a giremem, Netflix'te 720p'den yukarıya çıkmaması, yurt dışı sunucularında ADSL altyapıya sahip insanların benden daha iyi pinge sahip olması... Fiber kullanıp bunları yaşıyorsam gerekirse hattımı 2000 Mbps yapsınlar ne fark eder?
Upload hızınız 10 Mbps altına düşerse 1000 Mbps download alamazsınız.Upload ile neredeyse hiçbir işim yok, 2 Mbit olsa bile önemli değil.
Şu anda yurtdışı, yurtiçi çıkışlı indirmelerimde pinglerde hiç bir sıkıntı yok. Steam, Origin, Battlenet, Epic gibi oyun sitelerinden, youtube indirmelerinden 117MB/s altına anlık bile düşmedi. Çok stabil ve sabit Maşallah.Upload hızınız 10 Mbps altına düşerse 1000 Mbps download alamazsınız.
20 Mbps bile 1000 Mbps TCP protokolünü beslemek için çok az. Dosya indirme hızlarınız 200 Mbps civarında takılıyorsa upload hızınızdan kaynaklı.
Verinin size geldiğini geri bildirmek zorundasınız ve verinin doğruluğunu kontrol etmeniz gerek. Bunun için de upload gerek.
1000 Mbps download hızına minimum 100 Mbps upload verilmesi gerek.
Sıkıntı bende değil. CGNAT'tan dolayı. Kim bilir kaç kişiyi aynı IP'ye atıyorlar da sosyal medya sitelerine giremiyorum. İzmir'de oturuyorum ve İzmir'deki çoğu arkadaşım bunu yaşıyor. Mh'lerini aradığımızda hızınız normal deyip kapatıyorlar
Birkaç tane şikayeti atayım çünkü sorun bende değil. Hayırlı olsun internetiniz ona bir şey demiyorum, iyi günlerde kullanın ama dediğim gibi böyle bir sorun var ve düzeltilmiyor.
SuperOnline İzmir Ping Sorunu | DonanımHaber Forum » Sayfa 40
Bir süredir İzmir'de tüm ISS'lerde pinglerin sıkıntılı olduğunu görüyorduk. Son zamanlarda SoL için durum daha da kötüye gidiyor sanki. Önceleri 0-4ms - Sayfa 40forum.donanimhaber.com Superonline Bağlantı ve İnternet Şikayetleri - Şikayetvar
Superonline markasının bağlantı ve internet ile ilgili şikayetlerini okumak veya kendiniz yazmak için hemen tıklayın!www.sikayetvar.com Superonline Bağlantı ve İnternet Şikayetleri - Şikayetvar
Superonline markasının bağlantı ve internet ile ilgili şikayetlerini okumak veya kendiniz yazmak için hemen tıklayın!www.sikayetvar.com Superonline Bağlantı ve İnternet Şikayetleri - Şikayetvar
Superonline markasının bağlantı ve internet ile ilgili şikayetlerini okumak veya kendiniz yazmak için hemen tıklayın!www.sikayetvar.com
Ben kendimi şanslı hissediyorum. Gerçekten bu saydığınız sorunların hiç birini yaşamıyorum ve şu anda 1000Mbit tarifesini sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.Yalnız değilsin kesinlikle binamızda Superonline fiber kullanan kim varsa benimle aynı sorunları yaşıyor. Sorunlarımız şunlar Instagram, Twitter, WhatsApp hep çok geç yükleniyor sonra Chrome'da ister kablolu ister kablosuz tüm cihazlarda sayfalar takılı kalıyor ve yanıt vermiyor, paket kaybı yaşıyorum GeForce NOW'da ve ayrıca pingim Superonline ile GeForce NOW da 60ms çıkıyor fakat Türk Telekom VDSL internetimde 22ms.
İnan var ya sorunum olmasaydı Superonline fiber internetim ile 1000Mbps olan pakete şu kampanya yaptıkları zaman geçmeyi çok istedim ama ne yapayım bu kadar sorunlu interneti o hızda