Superonline 1000 MBPS paketinde download ve upload hızları

Yapacak bir şey yok, başa gelen çekilir :( 1000 MBPS çok iyi ya, hayal gibi bir şey. 128 Mb/Sn efsane bir şey. GTA 5'i 12,8 dakikada indiriyorsun. Halbuki ben 35 MBPS ile 6 saatte indiriyorum :(
Kimisi de 7-8 Mbps ile birkaç günde indiriyor. 35 Mbps türkiye şartlarında çok iyi bir hız. Bu yorum bildiğin elindekinin kıymetini bilmemek olmuş. Forumda 35 Mbps hız alan sayılı kişilerdensin.

Kimisi de 7-8 Mbps ile birkaç günde indiriyor. 35 Mbps türkiye şartlarında çok iyi bir hız. Bu yorum bildiğin elindekinin kıymetini bilmemek olmuş. Forumda 35 Mbps hız alan sayılı kişilerdensin.

Şükretmediğimden değil :) Sadece 1000 MBPS hayal gibi bir hız. Aradaki farkı belirtmek için yazdım yoksa internetimden memnunum. Başa gelen çekilir dediğim 1000 MBPS'YE 20 MBPS upload hızı vermeleri.

1000 Mbps - Işık Hızında İnternet - TURKCELL SUPERONLINE bu paketi aldığım zaman 1000MBPS dowload, 1000MBPS upload mı geliyor?
Türknet Fiber Altyapısı olan bir yere taşınmanız sizin için daha iyi olacaktır :D

Hayır, bu hizmet metro değil.
Turkcell'in zaten yeterince geliri var. Çok çok daha küçük bir firma olan Türknet 270 TL'ye Real IP 1000 MBPS Download verebilirken Turkcell 85 TL'ye veremez mi?
1000 MBPS tanımlamaları için mühendislik açısından mı Metro Ethernet İnternet altyapısı şart?

Turkcell'in zaten yeterince geliri var. Çok çok daha küçük bir firma olan Türknet 270 TL'ye Real IP 1000 MBPS Download verebilirken Turkcell 85 TL'ye veremez mi?
İstese verir fakat burada "Rekabet Kurumu" faktörü devreye giriyor, yoksa belirli bir fiyatlandırmanın dışına çıkmaları durumunda "Haksız rekabet" gerekçesiyle firmaların çok ciddi cezalar yemesi söz konusu olabiliyor.

Rekabet Kurumu faktörünü çıkarsak bile söz konusu firma Turkcell olunca fiyatlar pek iç açıcı olmayabiliyor.

1000 Mbps tanımlamaları için mühendislik açısından mı Metro Ethernet İnternet altyapısı şart?
Burada kastım simetrik bağlantı. Biraz daha araştırma yaptığımda pek iyi tanımlayamadığımı fark ettim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı