Superonline 1000 Mbps vermiyor

Cidden böyle düşündüyseniz vay halinize. Sen hiç gördün mü anlaştığı hızı alabilen birisi? Eminim görmeden bu yorumu yapmışsındır. Üzgünüm ama siz bu düşüncedeyken ben ne anlatsam boş.
1 senedir superonline 200 mbps anlaşmalıyım. Stabil bağlantıda evde 20 tane cihaz olmasına rağmen hız düşmesi yaşamadım.
 
Cidden böyle düşündüyseniz vay halinize. Sen hiç gördün mü anlaştığı hızı alabilen birisi? Eminim görmeden bu yorumu yapmışsındır. Üzgünüm ama siz bu düşüncedeyken ben ne anlatsam boş.

Anlaştığı hızı hepsini almak altyapın kötüyse zor oluyor. Fakat genelde tüm kullanıcılar anlaştığı paketin 2-3 Mbps altını görür arada öyle 100-200 Mbps oynamaz.
 
Recep beyin 1000mbps internet ile ilgili videosunda 1000mbps internetimiz var ama bunun ne kadarını kullanabildiği hakkında test yapmıştı onu izleyerek sorularına cevap bulabilirsin. Ayrıca bahsettiğimiz hız öyle 50-100 veya 150 değil 1000mbps yani hafife alınacak bir hız değil her server sana bu hızda download hızı veremez.
 
Türk Telekom'da 1Gbit kullanıyorum. Başta getirdikleri router desteklemiyordu sonra başka router ile değiştirdim. Şu an birçok hız testinde 940 Mbps civarı alıyorum. Bu hızlar 1 Gbit hizmet için normal fakat oyun indirdiğim platformlar farklı olduğu için hızlar değişken oluyor. Ubisoft'ta indirirken 900Mbps'lere kadar çıkıyor fakat Steam'de 200 üstünü pek görmedim. Fakat bu her oyunda böyle değil. Bazı oyunları indirirken daha yüksek hızlara çıkabiliyor. Ulaşmaya çalıştığınız sunucu ve ISS'nin DNS yapısı bağlantı hızınızı etkiler. Yaşadığınız durum fikrimce gayet normal. Sonuçta ulaştığınız her sunucunun dışa çıkış hızı 1 Gbiti size verecek kadar iyi olmayabilir.
 
arkadaşlar az önce recep beyin 1 gigabit videosundaki Wİndows 11 iso indirmeyi denedim videoda 970 mbit civarlarında indiriyorlar ben şaka değil 10 mbit ile indiriyorum kalan süre 2 saat diyor pc de sıkıntı olabileceğini düşündüm telefon ile wifi bağlandım hız testi ile 300 mbit görüyor telefon hız telefonda window 11 iso indirdim 300 mbit hızında indirdi sizce bilgisayarımdaki sıkıntı ne olabilir
 
Arkadaşlar az önce Recep beyin 1 gigabit videosundaki Windows 11 ISO indirmeyi denedim videoda 970 Mbit civarlarında indiriyorlar ben şaka değil 10 Mbit ile indiriyorum kalan süre 2 saat diyor PC de sıkıntı olabileceğini düşündüm telefon ile Wi-Fi bağlandım hız testi ile 300 Mbit görüyor telefon hız telefonda window 11 ISO indirdim 300 Mbit hızında indirdi sizce bilgisayarımdaki sıkıntı ne olabilir?

Telefonda 2.4 GHz ağıyla çalışıyordur 300 Mbps'ye takılıyor olabilir. Bu arada ağ bilgileriniz PC'de kaç Mbps gösteriyor. Ekran görüntüsü atabilir misiniz? Belki PC'nin bağlanmasıyla ilgili bir sorun olabilir. Ekteki gibi detaylar yer alıyor olması lazım.

1659811649763.png
 
1 Gb/sn yazıyor

Formattan sonra herşey düzeldi arkadaşlar teşekkürler

Konuyu nasıl çözüldü yapıcam
 
Son düzenleme:
1 Gb/sn yazıyor

Formattan sonra her şey düzeldi arkadaşlar teşekkürler

Konuyu nasıl çözüldü yapacağım

Yazılan cevaplardan birini çözüm olarak işaretlediğinizde çözüm durumuna düşüyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı