İlginçtir 15Mbps indirmeye 5Mbps yükleme olan Superonline internetimde bugün hız testi yaptığımda 100Mbps simetrik şekilde gözüküyor sebebini bilen var mı?
İlginçtir 15Mbps indirmeye 5Mbps yükleme olan Superonline internetimde bugün hız testi yaptığımda 100Mbps simetrik şekilde gözüküyor sebebini bilen var mı?
Superonline ilk 3 aydı sanırsam interneti hızlandırıyor. İnternete göre de değişiyor sanırsam ben bir ara süperonline'da 100MBPS almıştım 3 ay boyunca 200MBPS kullanmıştım.
Ben de Superonline kullanıyorum. 100Mbps bağlattım, 2 aydır 200Mbps kullanıyorum. Ben de anlamadım fakat herhangi bir sorun yok ve rahatsız değilim bu durumdan.
Superonline ilk 3 aydı sanırsam interneti hızlandırıyor. İnternete göre de değişiyor sanırsam ben bir ara Superonline'da 100Mbps almıştım 3 ay boyunca 200Mbps kullanmıştım.
Hangi tarafta yaşıyorsun Antalya'da pop noktalarında güncelleme yapıldıysa o yüzden olmuştur. Benimle aynı tarafta yaşıyorsan muhtemelen sebebini biliyorum.
Hangi tarafta yaşıyorsun Antalya'da pop noktalarında güncelleme yapıldıysa o yüzden olmuştur. Benimle aynı tarafta yaşıyorsan muhtemelen sebebini biliyorum.