Superonline 1Gbps internette oyunlarda yavaşlık oluyor

Kablosuz 850 civarları normal o modemle kablolu tam almanız lazım en azından bir 950 falan görmesi lazım.

Modemin dibinde oldugunuz halde de ciddi sekilde yavasliyor mu? Eger oyleyse modemde sorun vardir, ama uzaklastiginizda hiz tahmininizden fazla dusuyorsa modemin kalitesindendir.

Kablosuz 850 civarları normal o modemle kablolu tam almanız lazım en azından bir 950 falan görmesi lazım.
Genelde 910-950 arasi oluyor.

Modemin dibinde oldugunuz halde de ciddi sekilde yavasliyor mu? Eger oyleyse modemde sorun vardir, ama uzaklastiginizda hiz tahmininizden fazla dusuyorsa modemin kalitesindendir.

Çok sıkıntı değil bence o modemle o hızlar Ethernet için.

kablosuz 150yi geçmiyor attığım fotoğrafları düzgün atamamışım kusura bakmayın o 140 falan olanlar kablosuz 800 900 olan kablolu

Modemin uzağında değilim ve aramızda bir duvar falan da yok ama ciddi şekilde yavaşlıyor dediğim gibi konuyu atarken site zor yüklendi Bazen de düzeliyor keyfine göre paşamın

Modemin dibinden yapmayi dener misiniz?

turkcellin değişim yapması gerekir mi yoksa kendim mi almam gerekir
Normalde degisim yapabilir ama kendi modemleri cok performansli degil diye biliyorum, internetiniz fiber oldugu icin kendi modeminizi direk kullanamiyorsunuz ama router olarak kullaniyorsunuz diye biliyorum, yine de arayip bilgi almaniz en guzeli bosu bosuna modem almis olmayin, en kotu olumsuz yanit alirsaniz da modem degisimi talebi deneyin. 300 mbps modemin dibinden baya dusuk bir hiz tahminimce 500-700 civari alinmasi lazim ama 900 vs alamazsiniz kablosuz olarak cok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…