Superonline 1Gbps internette oyunlarda yavaşlık oluyor

Hocam ihtiyacımı karşılamadığından konuyu açtım routerden mi kaynaklı bilmiyorum ki bence öyle Oyun falanda oynuyorum ama normal ihtiyaçları bile karşılayamıyor
O kadar sıkıntılı bir durum varsa size tavsiyem şu olur. Cihazın fişini çekip müşteri hizmetlerini arayın, modemin bozuk olduğunu söyleyin. Evinize gelen teknik servise de durumu izah edersiniz. Bu şekilde ücretsiz modemi değiştirtebilirsiniz belki.

O kadar sıkıntılı bir durum varsa size tavsiyem şu olur. Cihazın fişini çekip müşteri hizmetlerini arayın, modemin bozuk olduğunu söyleyin. Evinize gelen teknik servise de durumu izah edersiniz. Bu şekilde ücretsiz modemi değiştirtebilirsiniz belki.
Geldiklerinde modemin bozuk olmadığını görürlerse para istiyorlar sanırım Veya biz teknik servis isteyince ve bir şey çıkmayınca istiyorda olabilirler tam hatırlayamadım da para istemezler değil mi hocam sonra 700 lira girmesin :)

CAT5 kablosuyla bağlantı yapıyorsun, @YavuzSB Sorun Turkcell'den değil, kablonu CAT6'ya çıkar.

Yanlış anlamışım, kablosuzda hız azmış.
Evet kablosuzda sıkıntı var da cat 5i nerde gördünüz hocam

Geldiklerinde modemin bozuk olmadığını görürlerse para istiyorlar sanırım Veya biz teknik servis isteyince ve bir şey çıkmayınca istiyorda olabilirler tam hatırlayamadım da para istemezler değil mi hocam sonra 700 lira girmesin :)
Gelen ekip iyi niyetli ise sorun olmaz ama aksi durumda dediğiniz gibi 700 lira kesme ihtimalleri de var. Bunu göz önünde bulundurursak direkt wifi 6 modem değişim talebi açıp 350 lirayı vermek daha mantıklı gibi 🙂

Superonlineda kendi satın aldığınız routerı kullanmak biraz meşakatli maalesef. En basit yöntem Keenetic router almak o kendisi otomatik kullanıcı adı ve şifreyi çekebiliyor. Keenetic Wifi 6 bir ürünü malesef 3bin TL nin altında değil. En mantıklısı Turkcellden Wifi 6 modem talebinde bulunmak diye düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı