Superonline 2.el modem rezilliği

Modem vermiyor firmalar size kiralıyor. Bozulursa gelir değiştirilir ama sıfırı ile değiştiriliceğinin sözü yok. Tekrar değişim istersiniz ikinci el başka bir modemle değişimi yapılır. Bu arada ilk modem dahil hiçbiri sizin değil. Sadece kiralık.
Sözleşme fesine gelirsek. Yıllık anlaşma varsa indirim tutarı iptal bedeline yansıtırlar şimdiden haberin olsun.(Dolandırıcılık olan kısmı bence modem değil. Modem kiralama sistemi normal. Asıl dolandırıcılığı iptal etmeye çalışınca görüyorsun.)

Size modemi satmayıp kiralıyorlar. Yani kullanılmış gelmesi her ne kadar kötü de olsa modem için para ödemediniz. Superonline'dan başka bir ISS'ye geçiş halinde sizden geri alacaklar. Siz de bu süre zarfında internetten modem alıp, uzun süre kullanırsınız. Bu arada çoğu ISS artık satmak yerine kiralıyor bu dönemde.

Bende Superonline kullandım kopma bir yarafa hız düşüşü bir tarafa kanser etriler beni 2 senede en sonunda VDSL modem alarak TürkNet'e geçtim ogünden beri ne kopma ne bir şey fıstık gibi müşteri hizmetleri yok ama gerek de yok sıkıntı olırsa siteden yazıyorum anında çözüyorlar ben kanser olanlara tavsiye ederim.

Superonline için dışarıdan modem alıp çalıştıramazsınız. Sistemleri böyle işlemiyor. Verdikleri modemi kullanmak zorundasınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı