Research
Picopat
İndirme işleminden bağımsız olarak direkt dipleri görüyordu.
Giriyorum Instagram'a bir bakıyorum keşfete her şey gri, bir şeyde yüklenmiyor.
Bende yaşıyorum bunu
İndirme işleminden bağımsız olarak direkt dipleri görüyordu.
Giriyorum Instagram'a bir bakıyorum keşfete her şey gri, bir şeyde yüklenmiyor.
Çok garip bir problem hocam.Bende yaşıyorum bunu![]()
Anladım hocam. Büyük ihtimal sorunlarımız aynı türden değil. Zaten 100 ve üzeri paketlerde var sanırım sadece.
Paramızla rezil oluyoruz, başka ne diyelim hocam?Anladım hocam. Büyük ihtimal sorunlarımız aynı türden değil. Zaten 100 ve üzeri paketlerde var sanırım sadece.
Hocam o gifleri nasıl yaptınız? Bende atayım görün değerleri mi.Anladım hocam. Büyük ihtimal sorunlarımız aynı türden değil. Zaten 100 ve üzeri paketlerde var sanırım sadece.
Hocam öncelikle ekran videosu alıp video editleyici program ile gereken kısmı kestim. Sonra da gif olarak kaydettim.Hocam o gifleri nasıl yaptınız? Bende atayım görün değerleri mi.
Hocam öncelikle ekran videosu alıp video editleyici program ile gereken kısmı kestim. Sonra da GIF olarak kaydettim.
Tıpatıp aynı sorunlar hocam. Bu kadar yaygın olup adamların haberinin olmaması çok ilginç. Umarım bu geçici bir süreçtir.
Toplam 3 kişi ilettik. Bir arkadaş da iletmek üzere. Donanım haberden özel mesaj yoluyla ulaşırsınız gerekli mail adreslerini yarın atabilirim eğer isterseniz. Id Senseight.Aynen öyle hocam, bende sayfaların takılma sorunu vardı 1-2 yıldır ama böyle bir dalgalı hız yoktu son 1-2 haftadır başladı.
Hocam siz Murat Erkan gibi yetkililere ilettik demişsiniz, hangi yoldan ilettiniz? Kaç kişi beraber ilettiniz? Merak ettim de.