Superonline aboneliği için bir kez daha düşünün

Dostum ona bakarsan telekomdada aynı benzer sorunları yaşayan insanlar var türknettede var bu her yerde var yani.

Memlekette adaletten, hukuğa, insan haklarından, ekonomiye düzgün olan bir şey yok ki, internet de düzgün olsun.
Şşşt çaktırma çok iyiyiz biz. Ne karıştırıyorsun oraları.

Dostum ona bakarsan telekomdada aynı benzer sorunları yaşayan insanlar var türknettede var bu her yerde var yani.
Olmaması için taşlamak bizim elimizde. Susup parayı bayıldıkça iyileştirme olmayacağına eminim.

Şşt çaktırma çok iyiyiz biz. Ne karıştırıyorsun oraları.

Olmaması için taşlamak bizim elimizde. Susup parayı bayıldıkça iyileştirme olmayacağına eminim.

Taşlayalım zaten ama foruma gelip sakın sp almayın demek saçma zaten sp kullanıp bir sürü memnun olan kişide var arkadaşın açtığı konu mantığı ile senin dediğin farklı senin dediğini bende destekliyorum Telekom bana 2 sene eziyet çektirdi sorunum asla çözülmedi.

Superonline'dan benim kadar sorun çekmiş çok az insan vardır. 1 yıl altyapı için uğraştım ondan önce Twitch'e olan bağlantı için 2 sene uğraştım sizin dilinizden anlayan bir insana denk gelemezseniz işiniz çok zor. Benim de mesela binamda fiber olmasına rağmen altyapım 100 destekliyordu. 1 Sene'nin sonunda şu an 1G hız alabiliyorum bunu da 4 ay önce bölgeme bakan bilgili bir insan sayesinde çözdüm ama bu arkadaşa ulaşmam da 1 sene sürdü ha şu an sorun yok mu arada sırada yine sıkıntı oluyor dün akşam 2 saat boyunca baya kötüydü internetim bunun nedeni de bölgedeki pop noktasındaki cihazın değiştirilmesiymiş benim sayemde şuan bölgedeki pop un cihazları güncellendi mesela şu anda bir sıkıntım yok ama bu demek değil ki Superonline mükemmel hizmet sağlıyor. Twitter adresimde sürekli kendilerine karşı yazdığım bir sürü tweet var. Yani kıssadan hisse eğer bölgenize bakan insanlar bilgili değilse veya siz o insanlara ulaşıp derdinizi anlatamazsanız sorunların çözümü çok zor. Sorunları müşteri hizmetleri zaten hiçbir zaman çözmüyor. Türkiye'deki bütün ISS'lerde durum aynı. İnternetin var mı var hızı kaç bağlantı stabil mi kimsenin umurunda olmaz.

İlk girişim biraz sert olmuş olabilir kabul esiyorum ama Benim anlatmaya çalıştığım şey aslında hemen hemen sizler söylemişsiniz.
Hepsi kötü değil veya hepsi iyi değil ama superonline demek sansür demek kafadan sansür diyerek başlıyoruz.
Bölgemizin alt yapısı iyi olup olmadığını sansürlü olup olmadığını abone olmadan bilemiyoruz.
Atıyorum x firmasında ara ara hız Ping problemleri yemek varken a firmasında bunlara ek olarak sansür yemek var.
son bir aydır yaşamadığım bir şey kalmadı yıllardır vdsl de yaşamadığım şeyleri yaşadım.

EDİT:
Birkaç saat önce söylemiştim tekrarlıyorum

Müşteri hizmetleri sansür kısıtlamamız yok diyor ama ertesi gün gelen teknik ekip resmen açık açık evet sansür kısıtlama engelleme vs var diyor. Telegram discord vb durumlar için resmen vpn açın diyor.
teknik destek ekibi olayların daha çok içinde kullanıcılara çok yakın müşteri hizmetlerinin söylediğine göre teknik servisin söylediklerine daha çok sıcak bakıyorum.
İkiside çok bir şey net bilgi bilmiyor desem bile sonuç ortada.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…