Superonline cayma bedeli nasıl hesaplanır?

Oguzhansvs

Hectopat
Daha fazla  
Bu ayın 14'ünde Superonline taahhüt bitiyor. 200 MB paketim 300 TL'den 800 TL olacak dediler. Ben de düşünüp cevap vereceğim dedim bana çok geldi, sonra Vodafone paketlerine baktım. Beni aradılar 100 MB fiberi 450 TL sabit fiyatla verebiliriz dediler. Buraya geçersem cayma bedeli ne kadar öderim ve geçmeli miyim? Başka öneririz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
ben 2700 TL cayma bedeli ödedim aynı paket için ve Turknete geçtim. Superonline ağır vatandaş düşmanı bir marka. ( 50mbps di birde benimki ) Parayı dert etmezsen kurtul gitsin bu tür markalardan. Taahhüte lanet olsun. Birdaha taahhütlü markaya geçeni düdüklesinler derim kendim için.

Taahhüt bittiği zaman otomatik yenileyemezler, direkt 800TL´ye çekemezler. Size sormak zorundalar. " 800TL´lik taahhüdü kabul ediyor musunuz diye?" Siz "Hayır" derseniz otomatik yapamazlar.

Vodafone ne kadar iyi emin değilim, daha önce kullanmadım. Ben Superonline kullanıyorum ve fiyatları gerçekten çok pahalı ancak altyapıları gerçekten iyi. Her türlü sorunu hemen hallediyorlar. Ancak 800TL yine de çok fazla. Siz sanırım 200Mbps bakıyorsunuz ancak 800TL bana da çok geldi. Sizin için bir problem olmaz ise, Superonline´da 600TL´ye 100Mbps, 12 ay taahhüt ile fiber internet paketleri var bakabilirsiniz. Şahsen ben de şuanda 100Mbps kullanıyorum gayet memnunum.

Taahhüt bitince cayma bedeli olmuyor. 800 liraya kıyasla diğeri daha iyi.

Taahhüt bitmesine 1 hafta kala çıksam sorun olur mu Vodafone 1000 TL'ye kadar biz öderiz dedi.

Taahhüt bittiği zaman otomatik yenileyemezler, direkt 800tl´ye çekemezler. Size sormak zorundalar. " 800tl´lik taahhüdü kabul ediyor musunuz diye?" siz "hayır" derseniz otomatik yapamazlar.

Vodafone ne kadar iyi emin değilim, daha önce kullanmadım. Ben Superonline kullanıyorum ve fiyatları gerçekten çok pahalı ancak altyapıları gerçekten iyi. Her türlü sorunu hemen hallediyorlar. Ancak 800TL yine de çok fazla. Siz sanırım 200Mbps bakıyorsunuz ancak 800TL bana da çok geldi. Sizin için bir problem olmaz ise, superonline´da 600tl´ye 100Mbps, 12 ay taahhüt ile fiber internet paketleri var bakabilirsiniz. Şahsen ben de şu anda 100Mbps kullanıyorum gayet memnunum.

Maalesef paket düşürmüyorlar müşteri hizmetleri ben yapamam deyip duruyor uygulamadan siz yapın dedi bende dedimki taahhüt uzar mı öyle bilmiyorum dedi ilgi yok uygulama da taahhüt uzamaz yazıyor.

Taahhüt bitmesine 1 hafta kala çıksam sorun olur mu Vodafone 1000 TL'ye kadar biz öderiz dedi.

Maalesef paket düşürmüyorlar müşteri hizmetleri ben yapamam deyip duruyor uygulamadan siz yapın dedi bende dedimki taahhüt uzar mı öyle bilmiyorum dedi ilgi yok uygulama da taahhüt uzamaz yazıyor.
Hocam Superonlineyi arayacaksınız. Cayma bedeli kaç diyorlarsa o kadardır. Yaşadığım için söylüyorum.

Ben 2700 TL cayma bedeli ödedim aynı paket için ve TurkNet'e geçtim. Superonline ağır vatandaş düşmanı bir marka. ( 50Mbps'di bir de benimki ) parayı dert etmezsen kurtul gitsin bu tür markalardan. Taahhüte lanet olsun. Birdaha taahhütlü markaya geçeni düdüklesinler derim kendim için.

Eve bir tek fiber olarak Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone fiber verebiliyor TurkNet gibi firmalarla konuştum VDSL çıkıyor.

Taahhüt bitsin öyle yap. Taahhüt varken aşağı olan paketleri vermiyorlar diye biliyorum. Taahhüt bitince gidip yüz yüze de halledebilirsin.

Türk Telekom fiber veriyor ise TurkNet'in 100 Mbps fiber verebilmesi gerekir. Arkadaşım daha geçen gün Türk Telekom fiberi ile TurkNet'e geçti.

Aradım veremiyoruz dediler.

Taahhüt bitsin öyle yap. Taahhüt varken aşağı olan paketleri vermiyorlar diye biliyorum. Taahhüt bitince gidip yüz yüze de halledebilirsin.

Denerim olmazsa Vodafone iyi duruyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı