L Lemofas Centipat Katılım 4 Ocak 2025 Mesajlar 1.098 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #11 Oguzhansvs dedi: Aradım veremiyoruz dediler. Genişletmek için tıkla... Sizin bölgenizde Turktelekom onay vermemiş demekki. Şansınıza.
Oguzhansvs dedi: Aradım veremiyoruz dediler. Genişletmek için tıkla... Sizin bölgenizde Turktelekom onay vermemiş demekki. Şansınıza.
Kamboçya Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Aralık 2015 Mesajlar 2.038 Çözümler 7 Yer Punom Pen 5 Haziran 2025 #12 Oguzhansvs dedi: Taahhüt bitmesine 1 hafta kala çıksam sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... En sağlıklı bilgiyi müşteri hizmetleri verir.
Oguzhansvs dedi: Taahhüt bitmesine 1 hafta kala çıksam sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... En sağlıklı bilgiyi müşteri hizmetleri verir.
O Oguzhansvs Hectopat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 197 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #13 Kamboçya dedi: En sağlıklı bilgiyi müşteri hizmetleri verir. Genişletmek için tıkla... 141 TL çıktı cayma bedeli o zaman taahhüt bitmesini beklemeden Vodafone geçiş yapabilirim. Lemofas dedi: Hocam Superonline'yi arayacaksınız. Cayma bedeli kaç diyorlarsa o kadardır. Yaşadığım için söylüyorum. Genişletmek için tıkla... 141 TL çıktı cayma bedeli taahhüt bitmeden Vodafone geçebilirim gibi bir şey oldu.
Kamboçya dedi: En sağlıklı bilgiyi müşteri hizmetleri verir. Genişletmek için tıkla... 141 TL çıktı cayma bedeli o zaman taahhüt bitmesini beklemeden Vodafone geçiş yapabilirim. Lemofas dedi: Hocam Superonline'yi arayacaksınız. Cayma bedeli kaç diyorlarsa o kadardır. Yaşadığım için söylüyorum. Genişletmek için tıkla... 141 TL çıktı cayma bedeli taahhüt bitmeden Vodafone geçebilirim gibi bir şey oldu.
Kamboçya Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Aralık 2015 Mesajlar 2.038 Çözümler 7 Yer Punom Pen 5 Haziran 2025 #14 Ayın 14'ünde arayın aboneliği iptal edin hocam. O 141 lirayı da onlara yedirmeyin. Vodafone'da yeni abonelik yaptırırsınız.
Ayın 14'ünde arayın aboneliği iptal edin hocam. O 141 lirayı da onlara yedirmeyin. Vodafone'da yeni abonelik yaptırırsınız.
O Oguzhansvs Hectopat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 197 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #15 Kamboçya dedi: Ayın 14'ünde arayın aboneliği iptal edin hocam. O 141 lirayı da onlara yedirmeyin. Vodafone'da yeni abonelik yaptırırsınız. Genişletmek için tıkla... Vallahi kurtulayım yeter 800 TL internet için çok fazla 1000 MB verseler neyse.
Kamboçya dedi: Ayın 14'ünde arayın aboneliği iptal edin hocam. O 141 lirayı da onlara yedirmeyin. Vodafone'da yeni abonelik yaptırırsınız. Genişletmek için tıkla... Vallahi kurtulayım yeter 800 TL internet için çok fazla 1000 MB verseler neyse.
Emre Nxt Centipat Katılım 5 Kasım 2023 Mesajlar 884 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #16 Oguzhansvs dedi: Vallahi kurtulayım yeter 800 TL internet için çok fazla 1000 MB verseler neyse. Genişletmek için tıkla... Bazı kullanıcılar sansüronline'ı e-Devlet'ten iptal başvurusu açıp, daha sonra gelen aramayla daha uygun tarifeye geçiş sağlıyordu. Online oyun oynuyorsanız Vodafone'da ondan farklı değil, ping süreleri yüksek diye biliyorum.
Oguzhansvs dedi: Vallahi kurtulayım yeter 800 TL internet için çok fazla 1000 MB verseler neyse. Genişletmek için tıkla... Bazı kullanıcılar sansüronline'ı e-Devlet'ten iptal başvurusu açıp, daha sonra gelen aramayla daha uygun tarifeye geçiş sağlıyordu. Online oyun oynuyorsanız Vodafone'da ondan farklı değil, ping süreleri yüksek diye biliyorum.