Superonline cayma bedeli ödememek için ne yapılmalı?

cakuuu1000

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba.
3 senedir Superonline kullanıyorum ve yakın zamanda taşındım. Müşteri hizmetlerini taşınma için aradığımda yeni adresimde altyapıları olmadığını söylediler. Cayma bedeli ödememem için ikametgâh ve elektrik veya doğal gaz abonelik sözleşmesi istiyorlar. İkametgahta sorun yok hallettim ancak abonelik sözleşmelerine ulaşamıyorum. Ne yapmam gerekiyor, bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi?

Belgeleri nereye teslim edeceksen, oraya ulaşıp "Fatura getirsem olur mu?" diye sorabilirsin. Kabul etmezlerse, hangi şubeden abone olduysan oraya git, onlarda sözleşme fotokopileri vardır, yardımcı olurlar.
Mail atmamı istediler bayiden işlem yapmıyorlar. Doğalgaz ve elektrik şubelerine gittiğimde pdf olarak veremediklerini söylediler. Fatura pdfide oluyormuş, faturayı pdf olarak nasıl alacağım onu da bilmiyorum.

Mail atmamı istediler bayiden işlem yapmıyorlar. Doğalgaz ve elektrik şubelerine gittiğimde pdf olarak veremediklerini söylediler. Fatura pdfide oluyormuş, faturayı pdf olarak nasıl alacağım onu da bilmiyorum.

Modemi nasıl teslim edeceksin? Fatura PDF'i dediği e-fatura. Hangi dağıtıcıdan alıyorsan ara görüş, maile atarlar faturayı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı